loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Амулет Crystal Luck

Амулет Crystal Luck

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : AmuletCrystalLuck
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!
15,00лв.

Амулет "Crystal Luck" 


СИЛИ: ЗАКРИЛА, ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ


Елементи:

Made with Swarovski elements 

  • Swarovski кристал - четирилистна детелина
Корда: изберете цвят на корда от падащото меню в дясно


Символика на елементите


Четирилистна детелина

Четирилистната детелина е талисман за късмет и просперитет. Смята се, че четирилистната детелина е късче от Рая, а всяко листенце е носител на добродетел. Първото листо символизира Вярата, второто – Надеждата, третото – Любовта, четвъртото – Късмета!

 

Символика на червения цвят и носенето на червен конец

Носенето на  червен конец присъства във всички народни традиции. Вярването, че предпазва от уроки живее и днесСпоред българските поверия червен конец се връзва на най-крехките и уязвимите, за да ги пази от  „зли очи” и негативни влияния.

Червеният конец се носи на лявата ръка, за да не спира положителната енергия, която навлиза в тялото ни от дясната страна и за да е по-близо до сърцето. Носен на лявата ръка, талисманът помага за постигане на целите и представлява бариера за негативната енергия и лошите помисли.

СИМВОЛИКА НА ЗЕЛЕНИЯ ЦВЯТ

Зеленият цвят е цвета на земята, природата и процъфтяващата жизненост. Той олицетворява плодородието и свежестта, отмората, хармонията и изобилието. В келтските легенди бог на плодородието бил зеленият човек, Леприконите. Смята се, че носейки зелен цвят децата по-лесно преминават в следващ етап на растеж и усвояват нови умения. Като талисман зеленият цвят помага да се откажем от вредни навици, както и да загърбим монотонността на ежедневието.