loading
Пазарувайте с отстъпка!
Получавате 15% отстъпка от цялата сума
при поръчка на 3 или повече продукта!
Амулет "Lapisa"

Амулет "Lapisa"

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : Lapisa
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

ВАЖНО - Информация за размери!

ВАЖНО - Информация за размери!

28,00лв.

Амулет "Lapisa"


СИЛИ: ЗАКРИЛА, ЛЮБОВ, УСПЕХ, ХАРМОНИЯ


Елементи:

Сребро 925,

  • Елемент Ръката на Фатима с позлата розово злато и кубични цирконии

Символи:
  • Ръката на Фатима
Естествени камъни: 

  • Хематит, цвят розово злато 4mm
Корда: червена или синя, моля изберете от падащото меню


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Символът Ръката на Фатима/Хамза

Ръката на Фатима/Хамза е символ, датиращ от праисторически времена, проектиран за защита от „зли очи”, лош късмет и завист. Амулетът има силно действие срещу негативна енергия не само върху човека, който го носи, но и върху неговия имот! Това е една от причините да се използва за защита във всички култури и народи! Талисманът символизира истинската любов и лоялност между мъжа и жената!   


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.