loading
Пазарувайте с отстъпка!
Получавате 15% отстъпка от цялата сума
при поръчка на 3 или повече продукта!
Амулет Light

Амулет Light

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MGA_Light
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

ВАЖНО - Информация за размери!

35,00лв.

Амулет Light 


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, ИЗЦЕЛЕНИЕ, ПРЕЧИСТВАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА, БАЛАНС, КЪСМЕТ, ПРИЯТЕЛСТВО


Елементи:

Сребро 925: 

  • Елемент от сребро 925 във формата на листа, инкрустиран с тюркоаз 
  • Хематит 4mm
Корда: синя


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Тюркоаз
Символизира красотата, силата, лоялността. Разсейва негативната енергия, носи равновесие и душевен мир. Използва се за привличане на пари, когато е получен като подарък носи богатство и щастие. Смята се за камък на приятелството! Помага ни с времето
да превърнем дори враговете в приятели. Тонизира и укрепва тъканите.Тюркоазът защитава вас и близките ви от кражби, загуби или негативни атаки, предотвратява инциденти и дори има силата да пази вашите домашни любимци! 


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


Символика на синия цвят

Синият цвят е символ на духовността, чистотата, доверието и спокойствието. В Древен Рим синият цвят се предпочитал, защото символизира добродетелта в Християнството. Известно е, че като амулет е силен пазител от „зли очи” и негативни влияния, а носен като талисман на лявата ръка, носи просперитет и духовна сила. Като цвят, тюркоазът ни носи спокойствие, мир и добро настроение!