loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Спокойствие

Гривна Спокойствие

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG286
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


40,00лв.

Гривна "Спокойствие"


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, ИЗЦЕЛЕНИЕ, СПОКОЙСТВИЕ И ХАРМОНИЯ, САМОУВЕРЕНОСТ, БАЛАНС, ДУХОВЕН РАСТЕЖ


Елементи: 

Сребро 925:

  • Мънисто сребро 925, 6mm  
Естествени камъни: 

  • Петерсит 6mm
  • Хематит рондела фасет 6mm
  • Лабрадорит рондела фасет 6mm

Стоманено лого мънисто 6mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Петерсит

Петерситът е рядка разновидност на тигровото око, открит през 1982 г. в Намибия. Енергията на камъка е възприемчива, Ин. Според литотерапията камъкът влияе добре на жлезите с вътрешна секреция. Носенето на петерсит спомага поддържането на спокойствие и мир в стресови ситуации. Камъкът помага контролирането на емоциите, затова е известен като камък „усмирител на тревогите”. Влия най-добре на гърлената чакра, спомага утвърждаването в обществения живот, подобряване на общуването с околните и носи вътрешно удовлетворение. Като талисман петерситът възстановява баланса, контрола върху емоциите, развива таланта и интуицията на притежателя си. 


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


Лабрадорит, известен още като спектролит

Открит е във Финландия. Легенда разказва, че северното сияние е било затворено в скала около остров Лабрадор. Войн ескимос, освободил сиянието като ударил с копието си по скалите и така част от сиянието останало в тях. Така се родил красивият минерал, наречен Лабрадорит. Той има свойствата да освобождава от депресия, притеснения и страх.Отваря съзнанието и подобрява възможността да комуникираме с останалите в хармония. Помага на притежателя си да се отърве от предразсъдъци, дарява със самочувствие и ентусиазъм. Смята се за камък на магията, развива психическите способности, изчиства и предпазва аурата от негативи.