loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Еуфория

Гривна Еуфория

  • Код на продукта : MG458
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


55,00лв.

Гривна Еуфория


ПОСЛАНИЕ: ИЗЦЕЛЕНИЕ, ЛЮБОВ, ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ И САМОУВАЖЕНИЕ, ХАРМОНИЯ, ЖЕНСТВЕНОСТ, УСПЕХ, ХАРМОНИЯ И ЛЕКОТА, БОГАТСТВО, ИЗОБИЛИЕ, ПОДОБРЯВА ВРЪЗКИТЕ И ОБЩУВАНЕТО


Елементи

Естествени камъни

  • Рубин фасет рондела 4mm
  • Слънчев камък 6mm
  • Пренит куб 4mm
  • Хематит рондела розово злато 4mm
Стоманено мънисто с кубични цирконии, позлата розово злато 6mm

Стоманено лого мънисто 6mm

Корда: силиконоваСимволика на елементите

Слънчев камък

Слънчевият камък се свързва със Слънцето. Той символизира приближаващият успех. Носител е на светлина, увеличаване на благосъстоянието и властта. Има силен благотворен ефект върху психическото съзнание, насърчавайки радостта, добрия нрав, ведрината. Камъкът помага на притежателя си да открие и съхрани добрата страна на собствената си личност, да изгради положително отношение към самия себе си и собствената си природа. Слънчевият камък ще зареди собственика си с добро настроение, самочувствие, доверие, оптимизъм и ентусиазъм. Той е мощен защитен камък, има проективна енергия, което означава, че подпомага заздравяването на връзките.

Рубин

Рубинът е най-силният камък във Вселената и е един от най-добрите за направата на украшения в бижутерията. Той е носител на огнена и страстна енергия. Това е прекрасен камък, който ще внесе огън в живота ви, а едновременно с това ще ви помогне да запазите концентрация. Рубинът символизира любовта, свързва се с жизнеността и привличането на блага. Камъкът е могъщ закрилник от зли намерения и конфликтни ситуации. Носейки рубин, вие ще укрепите вътрешните си сили, ще получите яснота и мъдрост, които ще ви помогнат да поемете правилния път в живота си. Камъкът помага да се справим със собствените си саморазрушителни вътрешни страхове и модели, които ни отклоняват от правилната посока.

Рубинът се среща във всички нюанси на червеното, най-скъпи и изключително редки са полупрозрачните, съвършено ясни рубини. Свързван е с много легенди за неговите магически свойства. Хиндуистите вярват, че червеният цвят на камъка идва от вътрешен огън, който човекът е неспособен да угаси.

Рубинът влияе прекрасно на 7-ма коронна чакра, на 4-та сърдечна чакра. Той ще изпрати светлина и ще зареди с положителна енергия всички останали чакри.  


Пренит

Пренитът е открит през 1744 г. на нос Добра надежда от холандски пълководец. Първоначално камъкът бил наречен „нос изумруд“ заради прекрасния му зелен цвят. Камъкът е силен защитен кристал, който зарежда на всички нива, давайки вътрешна сила. Подходящ е за медитация и като кристал, който може да пророкува, давайки знание на човека за самия себе си. Пренитът е помощник в аналитичното мислене и разбирането на себе си. Премахва неприятните спомени, лекува болката от тях. Ако болката от дадена ситуация ни пречи да приемем истината, камъкът помага да я видим, приемем, да се освободим от нея и да видим собствения си потенциал, който успешно да овладеем и приложим в светския живот. Това е камък, който показва пътя в духовния растеж.  

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.