loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Амазонка

Гривна Амазонка

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG55
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Амазонка"


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, ЛЮБОВ, ВЪТРЕШЕН МИР И БАЛАНС, УСПЕХ, УВЕРЕНОСТ, САМОЧУВСТВИЕ, ЩАСТИЕ


Елементи:  

Естествени камъни:
  • Амазонит 6mm
  • Амазонит мат 6mm
  • Зелен нефрит фасет 6mm

Кристали "Preciosa" 

Стоманено мънисто с кубични цирконии, жълта позлата 6mm

Стоманена лого висулка

Стоманени мъниста "звезден прах", 4 и 6mm

Корда: силиконова 


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Амазонит

Името му идва от областта, където е открит, около река Амазонка. Други смятат, че камъкът носи смелост и затова е кръстен на жените войни, амазонките. Камъкът премахва тревожността и стреса, действа успокоително. Той помага на своя притежател да увеличи увереността и самоуважението си. Носи умиротворение, толерантност и търпение. Стимулира интуицията и художествена страна на характера.


Нефрит/Жадеит

Защитава и действа срещу негативните енергии. Камъкът освобождава насъбралата се негативна енергия и осигурява баланс между умствените, физическите и духовни аспекти в живота ни. Смята се за камък на късмета. В Древен Китай вярвали, че нефритът привлича любовта, затова в него издълбавали пеперуди.