loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Ангел на Любовта

Гривна Ангел на Любовта

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG391
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


55,00лв.

Гривна Ангел на Любовта


ПОСЛАНИЕ: ЗАЩИТА, ПРЕМАХВА СТРЕС, ПОДОБРЯВА ОБЩУВАНЕТО И НАЧИНА НА ИЗРАЗЯВАНЕ, ТВОРЧЕСКА СИЛА, ЛЮБОВ И УСПЕХ ВЪВ ВСЯКО ДЕЛО, ТЪРПЕНИЕ И СМЕЛОСТ


Елементи:

Сребро 925: 

  • Мъниста сребро 925, позлата розово злато 3mm
  • Мънисто сърце, сребро 925, позлата розово злато

Естествени камъни:

  • Кианит фасет 4mm
  • Морганит фасет 4mm
  • Хематит рондела фасет, розово злато 4mm

Стоманено лого мънисто куб, позлата розово злато 4mm 

Кора: силиконова


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Морганит

Морганитът е известен още като розов изумруд. Розовият, прасковеният, виолетовият берил се наричат Морганит, по името на своя откривател. Берилът също като аквамарина е свързан с водната стихия, затова се смята, че предпазва от бури и е защитен камък при мореплаване.

Морганитът е добър помощник за разпознаване и избягване на тесногръдото мислене и егоизма. Помага да избягваме клюки и всички неприятни качества, които блокират духовното развитие. Влияе много добре на психиката и контрола на емоциите, успокоява нервната система. Дава ни гъвкаво отношение към хората, избавя от предразсъдъци. Привлича и укрепва любовта, създава радостно настроение и ни помага да усетим радостта от живота.

Влияе благотворно на всички чакри, особено полезен е за 4-та сърдечна чакра. 


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.