loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Опал Aqua

Гривна Опал Aqua

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG105
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


40,00лв.

Гривна Опал Aqua 


ПОСЛАНИЕ: ЗАЩИТА ОТ ЗЛИ СИЛИ, ЗАПАЗВА ЛЮБОВТА, ХАРМОНИЯ, ВЪТРЕШЕН БАЛАНС И СПОКОЙСТВИЕ, ПРЕМАХВА СТРАХОВЕ, ОБЛЕКЧАВА СТРЕС, УСПОКОЯВА УМА И ЕМОЦИИТЕ, ЗДРАВЕ


Елементи:

Сребро 925: 

  • Мъниста сребро 925 розово злато, 3mm

Made with Swarovski elements

  • Swarovski кристали

Естествени камъни: 

  • Аквамарин фасет 6mm
  • Хематит розово злато фасет 4mm

Стоманено мънисто с кубични цирконии, позлата розово злато 6mm

Стоманено лого мънисто, позлата розово злато 6mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Аквамарин

Аквамарин е нежен бисер, който се смята за камък на морските богини. Известен е още като камък на смелостта и спокойствието. Този минерал носи мир и привлича чистотата към своя притежател, помага за прочистване на емоционалното тяло и отключването на комуникацията. Вдъхва кураж, смелост, зарежда с решителност, уравновесява прекаления гняв и страх. Смята се, че камъкът съхранява любовта на влюбените при дълга раздяла. Синият цвят на камъка действа успокояващо като морето. Действа успокояващо за очите ако се вглеждате за по-дълго време в него. Полезен е за бъбреците, черния дроб далака, щитовидната жлеза. 


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.