loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Баланс

Гривна Баланс

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG48
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Баланс"


СИЛИ: ЗАЩИТА ОТ ЗЛИ СИЛИ, ЗДРАВЕ, ЧИСТОТА НА УМА, КЪСМЕТ, БЛАГОПОЛУЧИЕ, БОГАТСТВО, ИЗЧИСТВА ОТ НЕГАТИВНИ МИСЛИ И ЕНЕРГИЯ, ПОДОБРЯВА ОТНОШЕНИЯТА, УВЕРЕНОСТ


Елементи:

Естествени камъни: 

  • Оникс полир 6mm
  • Пирит 6mm
  • Тюркоаз 6mm
  • Тигрово око 6mm

Стоманено мънисто, черно "звезден прах"

Корда: силиконова


Символика на елементите

Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствие; Увеличава щастието, интуицията,инстинктите.Подходящ е да се носи от спортисти и от хора с натоварено ежедневие.


Пирит

Пиритът се използва в изработката на бижута и служи като амулет от хилядолетия. Познат е на древните цивилизации на римляни, гърци, инки. Това е един от лечебните камъни, използван от шаманите.

Пиритът е чудесен защитник на емоционално и физическо ниво. Поради неговото благотворно влияние върху здравето във Франция е наричан Pierre De Sante - „камък на здравето”. Той увеличава физическата издръжливост, стимулира интелекта. Помага да общуваме по-открито и честно, засилва самочувствието и увереността в себе си, което го прави подходящ талисман за срамежливи и нерешителни хора.

Пиритът съчетава енергиите на земята и огъня, което го прави подходящ за укрепване на коренната чакра. 


Тюркоаз
Символизира красотата, силата, лоялността. Разсейва негативната енергия, носи равновесие и душевен мир. Използва се за привличане на пари, когато е получен като подарък носи богатство и щастие. Смята се за камък на приятелството! Помага ни с времето
да превърнем дори враговете в приятели. Тонизира и укрепва тъканите.Тюркоазът защитава вас и близките ви от кражби, загуби или негативни атаки, предотвратява инциденти и дори има силата да пази вашите домашни любимци! 

Тигрово око

Тигровото око впечатлява с изключителна красота, разнообразие и невероятни защитни и балансиращи сили. Той има способността да балансира мъжкото и женското начало, физическото и психическото състояние. Най-силните му свойства са да привлича богатството, благоденствието и късмета! Познат е като камък на богатството и просперитета. Помага на собственика си да се сдобие с парични печалби. Насърчава смелостта, носи страст и физическа сила. Камъкът има способността да извежда от тялото излишната енергия, да дава на притежателя си ясна и истинна представа за случващото се в живота му! Един от най-силните камъни със защитна сила, предпазва от зли очи, отблъсква негативната енергия, предпазва ни по време на път. Тигровото око въплъщава най-силните качества на тигъра: търпение, фокусиране върху целите и решителност.