loading
Пазарувайте с отстъпка!
Получавате 15% отстъпка от цялата сума
при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Красота

Гривна Красота

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG281
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

ВАЖНО - Информация за размери!

55,00лв.

Гривна "Красота"


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, УВЕРЕНОСТ, ПОДОБРЯВА ОБЩУВАНЕТО И УМИРОТВОРЯВА, ДОБРИНА, ИНТУИЦИЯ, ДУХОВНОСТ, БЛАГОДЕНСТВИЕ И БОГАТСТВО, СЪХРАНЯВА ЛЮБОВТА, КРАСОТА 


Елементи

Естествени камъни:
  • Турмалин фасет рондела 6mm
  • Хематит бронз фасет 4mm
  • Мънисто с марказит 6mm - камък на красотата и младостта  

Стоманено лого мънисто, позлата розово злато 6mm 

Корда: силиконова 


Символика на елементите

Турмалин

Легенда разказва как Дъгата е отнесена от зъл дух до сърцето на Земята, за да скрие нейната красота от света. Там, в дълбините на земните недра, Дъгата се превръща в приказно красивия минерал турмалин! Камъкът наистина съществува в различни приказно красиви цветове и всеки от тях има свое магическо значение. Общите свойства на турмалина са свързани с психичната енергия. Той подобрява разбирателството и комуникацията, разсейва негативната енергия и страха, подпомага концентрацията по време на общуване. Турмалинът насърчава спокойствието, мира, щастието, увеличава самочувствието и радостта, подобрява психичните процеси.


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.