loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Белис

Гривна Белис

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG454
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


40,00лв.

Гривна "Белис" - името означава Бог на Слънцето 


ПОСЛАНИЕ: СВОБОДА НА УМА, ЩАСТИЕ, ВЪТРЕШЕН БАЛАНС И МИР, ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, ОПТИМИЗЪМ, ДОВЕРИЕ, ДУХОВЕН ПОДЕМ, УВЕРЕНОСТ В СЕБЕ СИ И САМОПОЗНАНИЕ, ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ, ФОКУС И ЦЕЛЕУСТРЕМЕНОСТ, РЕШИТЕЛНОСТ, ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, ПОДОБРЯВА ОБЩУВАНЕТО И ОТНОШЕНИЯТА


Елементи:

Сребро 925: 

  • Мъниста сребро 925, позлата жълто злато 2mm
  • Мънисто сребро 925, позлата жълто злато 4mm

Естествени камъни: 

  • Аметист лавендър фасет 4mm
  • Слънчев камък фасет 4mm
  • Флуорит туба 4mm
  • Хематит 2mm
  • Хематит рондела златна 4mm

Корда: силиконова 


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Аметист

Аметистът е полускъпоценен камък според днешните класификации, но историята помни времена, в които се е смятал за скъпоценен и струвал колкото диамантите! Цени се заради невероятната му красота и сила едновременно да стимулира и успокоява ума и емоциите. Аметистът е рожден камък на месец февруари, смята си и за камъкът на истинската любов. Според легендата Св.Валентин носил пръстен с аметист, на който бил гравиран Купидон. Това е камъкът на духовността и доволството, познат с неговите свойства да контролира гнева и лошите мисли, да успокоява ума, да засилва интелекта и да дава проницателност в бизнес делата.

Аметистът е талисман за фокусиране и успех! Може да се използва в медитацията за повишаване на креативността и мисловните процеси.


Слънчев камък

Слънчевият камък се свързва със Слънцето. Той символизира приближаващият успех. Носител е на светлина, увеличаване на благосъстоянието и властта. Има силен благотворен ефект върху психическото съзнание, насърчавайки радостта, добрия нрав, ведрината. Камъкът помага на притежателя си да открие и съхрани добрата страна на собствената си личност, да изгради положително отношение към самия себе си и собствената си природа. Слънчевият камък ще зареди собственика си с добро настроение, самочувствие, доверие, оптимизъм и ентусиазъм. Той е мощен защитен камък, има проективна енергия, което означава, че подпомага заздравяването на връзките.


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


 

Тагове: гривна с естествени камъни, бижута от естествени камъни, гривни ръчна изработка, бижута ръчна изработка,