loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Карамел

Гривна Карамел

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG380
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


40,00лв.

Гривна Карамел


ПОСЛАНИЕ: ЛЮБОВ И СТРАСТ, ЗДРАВЕ, БАЛАНС, ЩАСТИЕ, СПОКОЙСТВИЕ, ТВОРЧЕСКА СИЛА, БИЗНЕС УСПЕХ, ИЗОБИЛИЕ


Елементи: 

Сребро 925:

  • Мънисто сребро 925, позлата жълто злато, 4mm 

Естествени камъни

  • Бял опал 6mm
  • Калцит 6mm
  • Яспис фасет 6mm
  • Хематит рондела и куб, златен 4mm
  • Стоманена висулка с яспис 

Корда: силиконова


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Опал

Опалът е уникален скъпоценен камък, който се среща в изключително многообразие от цветове. Преданието, че опалите носят нещастие не е вярно. Опалът е минерал, който има силна проективна и възприемчива енергия. Всички видове опали са известни като камъни на късмета.

Освен това, опалът е много силен духовен камък, който засилва въображението и творчеството. В здравословно отношение той влияе благотворно на целия организъм.

Розовият опал зарежда 1-ва коренна и 2-ра пъпна чакра. Опалите се носят по време на пътувания с цел защита. Розовият опал може да бъде особено полезен в облекчаване на стрес и напрежение, болки в главата, напрежение в мускулите и гръбнака. Силите на опала са красота, пари, късмет и сила.

 

Единствената препоръка при носенето на опал е да не се ползва, когато усещаме в себе си негативна настройка. Опалът е възприемчив и чувствителен минерал, за това е най-ефективен, когато усещаме позитивна нагласа в себе си. В такива моменти опалът ще отвори съзнанието ни и ще настрои съществото ни за приемане на благотворната сила на Вселената.


Калцит/Арагонит

Калцитът и арагонитът са минерали с еднакъв състав, но различна структура. И двата минерала са с успокояваща енергия, подходящи за самовглъбяване и релаксация.

Аргонитът е камък, който ни учи на търпение и ни помага да се справим със стреса в трудни моменти, независещи от нас. Калцитът, който е разновидност на аргонита е камък на мира, който има заземяваща сила и по този начин изгражда силна енергийна защита.

Основните сили са духовност, центриране, любов, богатство и увереност.  


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян.

 

Цветен яспис внася хармония, баланс и позитивна енергия. Той стимулира креативността и е подходящ за хора, занимаващи се с бизнес. Цветният яспис подпомага избавянето от страхове и напразни надежди. Лекува и защитава чакрата на слънчевия сплит.