loading
Пазарувайте с отстъпка!
Получавате 15% отстъпка от цялата сума
при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Charry Dark

Гривна Charry Dark

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG168
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

ВАЖНО - Информация за размери!

65,00лв.

Гривна  "Charry Dark"


ПОСЛАНИЕ: УВЕРЕНОСТ, СИЛА, УСПЕХ, СМЕЛОСТ, БОГАТСТВО, РАДОСТ В НАСТОЯЩЕТО, СПОКОЙСТВИЕ, ЛЮБОВ, ЗАКРИЛА


Елементи

Made with Swarovski elements 

  • Swarovski кристали
  • Swarovski перла
Мънисто стомана с кубични цирконии 10mm

Естествени камъни

  • Чароит 10mm
  • Лепидолит 10mm
  • Оникс фасет 10mm
  • Мънисто седеф, 10mm

Мънисто стомана, "звезден прах" 8mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Чароит

Чароитът е рядък минерал, кръстен на името на реката в близост, до която се добива – Чаро, в Източен Сибир. Думата „Chary” от руски означава магичен, пленителен. Често се нарича камък на трансформацията, защото има способността да преобразува негативните емоции, страх, гняв и да освобождава от тях. С негова помощ човек осъзнава първоизточника и причината за отрицателните емоции. Камъкът балансира Коронната и сърдечната чакра, така човек успява да постигне хармония със света и разбира съществуването си тук и сега, осъзнава своята изконна принадлежност към света и радостта от това да живее в настоящия момент!

Чароитът е талисман, на приемането и освобождаването, той помага в най-силна степен приемането на „Аза” и съжителството в хармония с Вселената! Допринася за повишаване на креативността и вдъхновението, събужда аналитичните способности. Помага при вземане на трудни решения, улеснява бързата реакция в трудни ситуации, дарява жизненост и решимост за преодоляване на препятствия в натоварено и стресирано ежедневие.

Лепидолит

Лепидолитът е скъпоценен камък със съвършен виолетов до розов цвят. Той е прекрасен камък за духовно развитие, с много силно успокояващо въздействие. Лепидолитът е силен помощник в справянето с депресия, спирането на натрапчиви мисли и тревожност. Неговите сили са мир, духовност, късмет, закрила и любов. Използва се като талисман за привличане на добър късмет и премахване на негативността. Талисман от лепидолит ще отвори пътя пред вас към щастие, успех, ще изчисти съзнанието от страхове, ще вдъхне увереност и независимост! Въздейства благотворно върху сърдечна и гърлена чакри, чакра на третото око и коронна чакра. 

Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствие; Увеличава щастието, интуицията,инстинктите. Подходящ е за спортисти и за хора с натоварено ежедневие.

Седеф

Седефът и перлите имат почти еднакъв състав, наричат седеф вътрешната част на раковините. Още от древността прах от седеф бил използван за приготвянето на козметика, а прах от перли и седеф се разпространявал като лечебно средство, което избавяло от всяка болест! Използван като талисман, седефът помага на собственика си да внесе нещо ново в живота си, както и да удължи живота си, развива интуицията. Като амулет, предпазва дома и семейството, насърчава мира и спокойствието.