loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Коледна Зора

Гривна Коледна Зора

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG398
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна Коледна Зора


ПОСЛАНИЕ: ЧИСТА ЛЮБОВ, ЛЕКУВА СЪРЦЕТО И ЕМОЦИОНАЛНИ ТРАВМИ, АМБИЦИЯ И СИЛА, ПРОСПЕРИТЕТ, САМОЧУВСТВИЕ, ВЯРА В СОБСТВЕНИЯ СИ ГЛАС, УСПОКОЯВА УМА, ЦЕЛЕУСТРЕМЕНОСТ


Елементи:

Сребро 925:

  • Мъниста сребро 925, 3 and 4mm

Естествени камъни:
  • Черен оникс куб 4mm
  • Родонит куб 4mm
  • Родонит сфера фасет 4mm 
  • Хематит бронз 4mm
  • Хематит фасет 3mm

Корда: силиконова

Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствие; Увеличава щастието, интуицията,инстинктите.Подходящ е да се носи от спортисти и от хора с натоварено ежедневие.


Родонит

Наричан е камък на спасението.

Помага в преодоляването на емоционални травми, намаля стреса и балансира ума, успокоява съзнанието и е добре да се носи в периоди на объркване и съмнение, за да запазите спокойствие. Камъкът носи самочувствие и увереност в собствените способности, вяра в собствения глас и сърце. Зарежда с търпение и решимост. Родонитът носи енергията на огъня, страстта, уменията, властта, в същото време има силно защитно действие по време на път, затова от Древността се подарявал като амулет при чести пътувания.

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.