loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Хризокола

Гривна Хризокола

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG460
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


65,00лв.

Гривна Хризокола 


ПОСЛАНИЕ: ЗАЩИТА, ПСИХИЧНА И ДУХОВНА ЯСНОТА, МЪДРОСТ, ХАРМОНИЯ И МИР В ОТНОШЕНИЯТА, ПРЕМАХВА СТРАХОВЕ И ГНЯВ, ЧИСТА И БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ, ИЗЦЕЛЕНИЕ, УСПЕХ, ДУХОВЕН ПОДЕМ 


Елементи: 

Сребро 925: 

  • Мънисто сребро 925 с кубични цирконии, позлата жълто злато 
  • Мъниста сребро 925 позлата жълто злато
Естествени камъни: 

  • Бронзит фасет 6mm
  • Хризокола фасет 6mm
  • Хематит рондела, златен 6mm

Стоманено лого мънисто 6mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Бронзит

Бронзитът е известен като камък на устойчивостта и целенасочеността. Един от скъпоценните камъни с изключителен шоколадов цвят със златисти и метални нишки. Носи заземяваща енергия и повишава самочувствието на собственика си. Бронзитът помага в избора на правилната посока в трудни и объркващи ситуации, подпомага контрола над действията и внася спокойствие в живота! Има изключително силни защитни свойства, като предпазва от зли намерения и магии. Помага развитието на духовното израстване!

Бронзитът защитава от психически заболявания и укрепва нервите.Спомага за поддържане на перфектно Ph в организма.


Хризокола

Хризокола бил известен в Древен Египет като „мъдрият камък”. Смятало се, че помага на притежателя си да се справя с мъдрост, увереност и находчивост във всяка ситуация.  Свързва се с мира, спокойствието и безусловната любов. Носи яснота на мисълта и спокойно отношение спрямо проблемни ситуации, успокоява нервността, страха, гневните емоции. Помага да изчистим подсъзнанието от негативните мисли, вина, страхове и укрепва вътрешната сила.Той е важен източник на енергия и устойчивост, особено за жените. Зарежда аурата със светлина и влияе благотворно на всички чакри, най-силно на 4-та сърдечна чакра.


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.