loading
Пазарувайте с отстъпка!
Получавате 15% отстъпка от цялата сума
при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Coral Charm

Гривна Coral Charm

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG192
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

ВАЖНО - Информация за размери!

65,00лв.

Гривна "Coral Charm"


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, ИЗЦЕЛЕНИЕ, ЛЮБОВ, ХАРМОНИЯ, КРАСОТА, РАДОСТ ОТ ЖИВОТА, СТРАСТ, АМБИЦИЯ И ТВОРЧЕСКА СИЛА


Елементи:

Стоманено мънисто с кубични цирконии, позлата розово злато 10mm 

Естествени полускъпоценни камъни: 

  • Ботсвански ахат 10mm
  • Аметист "Лавендър" 10mm
  • Гранат 10mm
  • Чароит 10mm
  • Цветен лунен камък 10mm

Стоманено лого мънисто, позлата розово злато 8mm

Корда: силиконова 


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Ахат
Ахатът е камък пазител. Освен това той подобрява паметта, концентрацията, възприемчивостта, бори се със стрес и безсънието. Ахатът повишава издръжливостта, дава сила, поради което бил много популярен в Древна Гърция и Рим. Носен на лявата ръка, помага в борбата с главоболието.

Ботсванският ахат внася чувственост и радост. Познат е като камък на промяната, тъй като помага на собственика си да приеме и да премине плавно и безпрепятствено през всички промени в живота. Ботсванският ахат помага в борбата със стрес. Камъкът съдейства за съсредоточаването върху взимането на правилни решения вместо върху проблемите. Активира креативността и интуицията! 

Аметист

Аметистът е полускъпоценни камък според днешните класификации. Историята помни времена, в които камъкът се смятал за скъпоценен и струвал колкото диамантите! Цени се заради невероятната му красота и сила едновременно да стимулира и успокоява ума и емоциите. Това е камъкът на месец февруари като рожден камък, смята си и за камъкът на истинската любов. Според легендата Св.Валентин носил пръстен с аметист, на който бил гравиран Купидон. Това е камъкът на духовността и доволството, познат с неговите свойства да контролира гнева и лошите мисли, да успокоява ума, да засилва интелекта и да дава проницателност в бизнес делата.

Аметистът е талисман за фокусиране и успех! Може да се използва в медитацията за повишаване на креативността и мисловните процеси.


Гранат

Гранатът е известен като камък на любовта и страстта. Той носи на притежателя си любов, радост, страст и жажда за живот. Камъкът е символ на вярност и затова се смята за камък на влюбените. Гранатът подобрява настроението, стимулира волята и издръжливостта, дарява смелост и амбиция. Червено-лилавите гранати помагат на хората да станат по-активни, радват душата! Подходящ е за ендокринната система и стомаха. Има добро влияние върху черния дроб, храносмилането, дишането, кръвообращението, имунната система.

Гранатът е талисман, който носи на собственика си смелост, издръжливост. Символизира любовта и приятелството.В ролята на амулет, камъкът предпазва и лекува депресия, предпазва от лоши сънища. 


Чароит

Чароитът е рядък минерал, кръстен на името на реката в близост, до която се добива – Чаро, в Източен Сибир. Думата „Chary” от руски означава магичен, пленителен. Често се нарича камък на трансформацията, защото има способността да преобразува негативните емоции, страх, гняв и да освобождава от тях. С негова помощ човек осъзнава първоизточника и причината за отрицателните емоции. Камъкът балансира Коронната и сърдечната чакра, така човек успява да постигне хармония със света и разбира съществуването си тук и сега, осъзнава своята изконна принадлежност към света и радостта от това да живее в настоящия момент!

Чароитът е талисман, на приемането и освобождаването, той помага в най-силна степен приемането на „Аза” и съжителството в хармония с Вселената! Допринася за повишаване на креативността и вдъхновението, събужда аналитичните способности. Помага при вземане на трудни решения, улеснява бързата реакция в трудни ситуации, дарява жизненост и решимост за преодоляване на препятствия в натоварено и стресирано ежедневие.