loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Далматин

Гривна Далматин

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG205
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна Далматин


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА ОТ ЗЛИ ОЧИ, БАЛАНСИРА ЕМОЦИИТЕ, БЛАГОПОЛУЧИЕ И БОГАТСТВО, РАДОСТ ОТ ЖИВОТА И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, ПОДОБРЯВА ОБЩУВАНЕТО, КЪСМЕТ 


Елементи

Естествени камъни:

  • Черен ахат полир 8mm
  • Бронзит фасет 8mm
  • Далматински яспис фасет 8mm
  • Хематит рондела златен и хамелеон 6mm

Стоманено мънисто, черно, ефект звезден прах 8mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Ахат

Ахатът е камък пазител. Освен това той подобрява паметта, концентрацията, възприемчивостта, бори се със стрес и безсънието. Ахатът повишава издръжливостта, дава сила, поради което бил много популярен в Древна Гърция и Рим. Носен на лявата ръка, помага в борбата с главоболието.

Черният ахат се използва най-вече като защитник, носи се и с цел привличане на късмет и успех. 


Бронзит

Бронзитът е известен като камък на устойчивостта и целенасочеността. Един от скъпоценните камъни с изключителен шоколадов цвят със златисти и метални нишки. Носи заземяваща енергия и повишава самочувствието на собственика си. Бронзитът помага в избора на правилната посока в трудни и объркващи ситуации, подпомага контрола над действията и внася спокойствие в живота! Има изключително силни защитни свойства, като предпазва от зли намерения и магии. Помага развитието на духовното израстване!

Бронзитът защитава от психически заболявания и укрепва нервите.Спомага за поддържане на перфектно Ph в организма.


Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян. Далматиновият яспис е камък на хумора и доброто настроение, който дарява собственика си с позитивна настройка към околния свят.


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.