loading
Пазарувайте с отстъпка!
Получавате 15% отстъпка от цялата сума
при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Dalmatina

Гривна Dalmatina

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG185
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

ВАЖНО - Информация за размери!

45,00лв.

Гривна "Dalmatina"


ПОСЛАНИЕ: ИЗЦЕЛЕНИЕ, ЛЮБОВ, КРАСОТА, ВЪТРЕШЕН МИР, ИНТУИЦИЯ, УСПЕХ, РАДОСТ ОТ ЖИВОТА, ДОБРА НАСТРОЙКА И НАСТРОЕНИЕ


Елементи: 

Made with Swarovski elements:

  • Swarovski кристали

Естествени камъни:

  • Далматинов яспис фасет 8mm
  • Тигрово око, червено фасет 8mm
  • Лунен камък фасет 8mm
  • Мънисто с инкрустиран марказит 8mm

Стоманено мънисто с лого, позлата розово злато

Корда: силиконова


Символика на елементите

Тигрово око

Тигровото око впечатлява с изключителна красота, разнообразие и невероятни защитни и балансиращи сили. Той има способността да балансира мъжкото и женското начало, физическото и психическото състояние. Най-силните му свойства са да привлича богатството, благоденствието и късмета! Познат е като камък на богатството и просперитета. Помага на собственика си да се сдобие с парични печалби. Насърчава смелостта, носи страст и физическа сила. Камъкът има способността да извежда от тялото излишната енергия, да дава на притежателя си ясна и истинна представа за случващото се в живота му! Един от най-силните камъни със защитна сила, предпазва от зли очи, отблъсква негативната енергия, предпазва ни по време на път. Тигровото око въплъщава най-силните качества на тигъра:търпение, фокусиране върху целите и решителност.


Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян. Далматиновият яспис е камък на хумора и доброто настроение, който дарява собственика си с позитивна настройка към околния свят.


Лунен камък

Лунният камък напомня за нашата собствена ценност и божественост. Балансира емоциите и успокоява. Камъкът носи женската енергия и мъдрост, внася баланс и хармония. Действа успокоително на нервната система, преодолява стреса и тревожността, укрепва интуицията. Смята се, че камъкът сбъдва желания.