loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Daylight

Гривна Daylight

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG202
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Daylight"


ПОСЛАНИЕ: ЗАЩИТА ОТ ЗАВИСТНИЦИ, ИЗЦЕЛЕНИЕ, УСПОКОЯВА УМА И СЪРЦЕТО, ЩАСТИЕ, ИНТУИЦИЯ, БОГАТСТВО, БАЛАНСF


Елементи:

Made with Swarovski elements: 

  • Swarovski кристали

Естествени камъни:

  • Бял хаулит 4mm
  • Хематит розово злато фасет 3mm
  • Тигрово око 4mm
  • Яспис "Кабамба" риолит tube
  • Мъниста кубичен цирконии фасет, цвят жълто 4mm

Стоманено лого мънисто 4mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Хаулит
Хаулитът помага в освобождаването от безконтролния гняв и ярост, егоизъм и критицизъм. Има благоприятен ефект върху съня и медитацията. Помага в придобиването на знания и умения, подобрява мисловните процеси.

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян.


Кабамба яспис (Риолит) носи добър късмет и предпазва от завистници.Смята се, че камъкът премахва мъката и радва сърцето.  Ясписът кабамба изостря интуицията, премахва депресията, защитава дома и семейството, контролира негативните емоции като гняв, тъга и страх.