loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Дева

Гривна Дева

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG80
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна Дева


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, ЛЮБОВ И ВЯРА, КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ, ПРИЯТЕЛСТВО, УВЕРЕНОСТ, БЛАГОПОЛУЧИЕ, ЗДРАВЕ, СПОКОЙСТВИЕ И БАЛАНС


Елементи:

Made with Swarovski елементи:

  • Swarovski кристали

Естествени камъни: 

  • Бял тюркоаз 6mm
  • Жълт "лемън" тюркоаз мат 6mm
  • Слънчев камък мат 6mm
  • Пикасо яспис 4mm

Стоманена висулка "Богородица", позлата жълто злато 

Стоманена лого висулка, позлата жълто злато, 3 и 6mm

Стоманено мънисто "звезден прах", позлата жълто злато

Корда: силиконова


Символика на елементите

Тюркоаз
Символизира красотата, силата, лоялността. Разсейва негативната енергия, носи равновесие и душевен мир. Използва се за привличане на пари, когато е получен като подарък носи богатство и щастие. Смята се за камък на приятелството! Помага ни с времето
да превърнем дори враговете в приятели. Тонизира и укрепва тъканите.Тюркоазът защитава вас и близките ви от кражби, загуби или негативни атаки, предотвратява инциденти и дори има силата да пази вашите домашни любимци! 

Слънчев камък

Слънчевият камък се свързва със Слънцето. Той символизира приближаващият успех. Носител е на светлина, увеличаване на благосъстоянието и властта. Има силен благотворен ефект върху психическото съзнание, насърчавайки радостта, добрия нрав, ведрината. Камъкът помага на притежателя си да открие и съхрани добрата страна на собствената си личност, да изгради положително отношение към самия себе си и собствената си природа. Слънчевият камък ще зареди собственика си с добро настроение, самочувствие, доверие, оптимизъм и ентусиазъм. Той е мощен защитен камък, има проективна енергия, което означава, че подпомага заздравяването на връзките.

Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян.Пикасо яспис носи посланието за радост от живота. Той има силен енергиен и творчески заряд. Има способността да внася нови идеи и вдъхновение. Камъкът носи и положителна трансформация в областта на взаимоотношенията, подпомагайки добрата комуникация и привличането на съмишленици.