loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Мечтание

Гривна Мечтание

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG323
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Мечтание" 


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, УСПОКОЯВА И БАЛАНСИРА УМА И ЕМОЦИИТЕ, ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ЧУЖДИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ, ЛЮБОВ, СТРАСТ, ДОБРО НАСТРОЕНИЕ


Елементи:

Сребро 925

  • Мъниста сребро 925, позлата розово злато 3mm 

Естествени камъни:

  • Гранат фасет 3mm
  • Фосфосидерит фасет 3mm
  • Хематит 2mm
  • Перла 4mm

Стоманено мънисто, позлата розово злато 4mm

Cord: silicone


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 

Фосфосидерит

Фосфосидеритът е рядко срещан минерал с цвят на орхидея. Използва се в бижутерията за украса на различни видове бижута като брошки, пръстени и др.,а непрозрачните разновидности на минерала често се използват за направа на мъниста. Камъкът е рядък и красив, затова често участва в музейни изложби и минерални колекции. 

Мистичните свойства на фосфоссидерита го нареждат сред минералите с уникална и мощна енергия. Той е особено полезен при медитация, защото има способността да премахва стреса и да извежда негативната енергия от тялото, лекува безсънието. Спомага за поддържането на добър тонус и настроение, помага възприемането на различни гледни точки на реалността и развива способността за взимане на решения. Камъкът може да се носи от хора от всички зодиакални знаци. 

 

Гранат

Гранатът е известен като камък на любовта и страстта. Той носи на притежателя си любов, радост, страст и жажда за живот. Камъкът е символ на вярност и затова се смята за камък на влюбените. Гранатът подобрява настроението, стимулира волята и издръжливостта, дарява смелост и амбиция. Червено-лилавите гранати помагат на хората да станат по-активни, радват душата! Подходящ е за ендокринната система и стомаха. Има добро влияние върху черния дроб, храносмилането, дишането, кръвообращението, имунната система.

Гранатът е талисман, който носи на собственика си смелост, издръжливост. Символизира любовта и приятелството.В ролята на амулет, камъкът предпазва и лекува депресия, предпазва от лоши сънища. Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.