loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Дюн Бронз

Гривна Дюн Бронз

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG461
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


40,00лв.

Гривна Дюн Бронз


ПОСЛАНИЕ: СИЛЕН АМУЛЕТ СРЕЩУ НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ, ЗДРАВЕ, ИЗЦЕЛЕНИЕ, УСПЕХ, БОГАТСТВО, ВЪТРЕШНА ХАРМОНИЯ, СЕБЕ УВАЖЕНИЕ, ПРЕЧИСТВА АУРАТА И РАЗСЕЙВА ВСЯКА ИЗЛИШНА ЕНЕРГИЯ, ПРИВЛИЧА ПОЗИТИВНИ СИЛИ, КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ


Елементи

Естествени камъни

  • Бронзит рондела 4mm
  • Тюркоаз куб фасет 5mm
  • Флуорит tube 
  • Хематит бронз куб 4mm
  • Хематит рондела златен 4mm
Стоманено лого мънисто куб 4mm 

Корда: силиконова


Символика на елементите

Бронзит

Бронзитът е известен като камък на устойчивостта и целенасочеността. Един от скъпоценните камъни с изключителен шоколадов цвят със златисти и метални нишки. Носи заземяваща енергия и повишава самочувствието на собственика си. Бронзитът помага в избора на правилната посока в трудни и объркващи ситуации, подпомага контрола над действията и внася спокойствие в живота! Има изключително силни защитни свойства, като предпазва от зли намерения и магии. Помага развитието на духовното израстване!

Бронзитът защитава от психически заболявания и укрепва нервите.Спомага за поддържане на перфектно Ph в организма.


Тюркоаз
Символизира красотата, силата, лоялността. Разсейва негативната енергия, носи равновесие и душевен мир. Използва се за привличане на пари, когато е получен като подарък носи богатство и щастие. Смята се за камък на приятелството! Помага ни с времето
да превърнем дори враговете в приятели. Тонизира и укрепва тъканите.Тюркоазът защитава вас и близките ви от кражби, загуби или негативни атаки, предотвратява инциденти и дори има силата да пази вашите домашни любимци! 


Флуорит

Според легенди, флуоритът е домът на дъгата. Уникалната гама цветове, в които се среща камъка го е превърнала в често срещано украшение. Флуоритът, в който и да е цвят има свойството да пречиства аурата. Този камък помага да освободим ненужната умствена, емоционална и нервна енергия. Балансира и влияе благотворно на всички чакри. Може да се използва в медитация, тъй като подпомага силата на концентрацията. 


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.