loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Елеганс Родонит

Гривна Елеганс Родонит

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG372
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна Елеганс Родонит 


ПОСЛАНИЕ: ЕНЕРГИЯ, ДУХОВЕН ПОДЕМ, ВЪТРЕШНА СИЛА И УВЕРЕНОСТ В СЕБЕ СИ, БАЛАНС НА ЕМОЦИИТЕ, УСПОКОЯВА СТРЕС, ЗАКРИЛА, ЛИДЕРСКИ КАЧЕСТВА, ЛЮБОВ И РАДОСТ ОТ ЖИВОТА


Елементи:

Сребро 925: 

  • Мънисто сребро 925, позлата розово злато 6mm

Естествени камъни:

  • Черен оникс фасет 6mm
  • Гранат фасет 4mm
  • Хематит златен, рондела и куб 4mm
  • Родонит туба 
  • Пренит фасет 6mm 

Корда: силиконова 


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Гранат

Гранатът е известен като камък на любовта и страстта. Той носи на притежателя си любов, радост, страст и жажда за живот. Камъкът е символ на вярност и затова се смята за камък на влюбените. Гранатът подобрява настроението, стимулира волята и издръжливостта, дарява смелост и амбиция. Червено-лилавите гранати помагат на хората да станат по-активни, радват душата! Подходящ е за ендокринната система и стомаха. Има добро влияние върху черния дроб, храносмилането, дишането, кръвообращението, имунната система.

Гранатът е талисман, който носи на собственика си смелост, издръжливост. Символизира любовта и приятелството.В ролята на амулет, камъкът предпазва и лекува депресия, предпазва от лоши сънища. 


Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствие; Увеличава щастието, интуицията,инстинктите.Подходящ е да се носи от спортисти и от хора с натоварено ежедневие.


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


Пренит

Пренитът е открит през 1744 г. на нос Добра надежда от холандски пълководец. Първоначално камъкът бил наречен „нос изумруд“ заради прекрасния му зелен цвят. Камъкът е силен защитен кристал, който зарежда на всички нива, давайки вътрешна сила. Подходящ е за медитация и като кристал, който може да пророкува, давайки знание на човека за самия себе си. Пренитът е помощник в аналитичното мислене и разбирането на себе си. Премахва неприятните спомени, лекува болката от тях. Ако болката от дадена ситуация ни пречи да приемем истината, камъкът помага да я видим, приемем, да се освободим от нея и да видим собствения си потенциал, който успешно да овладеем и приложим в светския живот. Това е камък, който показва пътя в духовния растеж.


Тагове: гривна с естествени камъни, бижута от естествени камъни, гривни ръчна изработка, бижута ръчна изработка, мъжки гривни,