loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Лимончело

Гривна Лимончело

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG500
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


40,00лв.

Гривна Лимончело


ПОСЛАНИЕ: ИЗЦЕЛЕНИЕ, ВЪТРЕШЕН БАЛАНС И ХАРМОНИЯ, СПОКОЕН УМ, ЗДРАВЕ, МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО С ХОРАТА, УСПЕХ, УВЕРЕНОСТ, МЪДРОСТ, ЛЮБОВ, ПОЗИТИВНА НАГЛАСА


Елементи: 

Сребро 925:

  • Мънисто сребро 925 с кубични цирконии  

Естествени камъни: 

  • Хризокола 6mm
  • Калцит 6mm
  • Хематит фасет иридсцент 3mm
  • Хематит рондела 3mm
  • Яспис "Аква тера" рондела 3mm
Стоманено лого мънисто куб, позлата розово злато 6mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване.

 

Хризокола

Хризокола бил известен в Древен Египет като „мъдрият камък”. Смятало се, че помага на притежателя си да се справя с мъдрост, увереност и находчивост във всяка ситуация.  Свързва се с мира, спокойствието и безусловната любов. Носи яснота на мисълта и спокойно отношение спрямо проблемни ситуации, успокоява нервността, страха, гневните емоции. Помага да изчистим подсъзнанието от негативните мисли, вина, страхове и укрепва вътрешната сила.Той е важен източник на енергия и устойчивост, особено за жените. Зарежда аурата със светлина и влияе благотворно на всички чакри, най-силно на 4-та сърдечна чакра.


Калцит/Арагонит

Калцитът и арагонитът са минерали с еднакъв състав, но различна структура. И двата минерала са с успокояваща енергия, подходящи за самовглъбяване и релаксация.

Аргонитът е камък, който ни учи на търпение и ни помага да се справим със стреса в трудни моменти, независещи от нас. Калцитът, който е разновидност на аргонита е камък на мира, който има заземяваща сила и по този начин изгражда силна енергийна защита.

Основните сили са духовност, центриране, любов, богатство и увереност.  


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.  


Яспис „Aqua Terra

„Висш лечител”

Яспис „Аква Тера”, носи значението Вода и Земя. Той е прекрасен камък, който помага да открием вътрешния си мир, любов и състрадание. Подпомага изравняването на физическото и духовното тяло и е отличен камък за емоционално изцеление. Този камък  съдейства по време на жречески, духовни пътувания. Осигурява защита, абсорбира негативната енергия, балансира енергията Ин и Ян, балансира физическото, емоционалното и менталното тяло, като ги пренася и доближава към нематериалния свят.