loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Емоция Iolite

Гривна Емоция Iolite

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG504
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


40,00лв.

Гривна Емоция Иолит 


СИЛИ: СПОКОЕН УМ, БАЛАНСИРАНИ ЕМОЦИИ, СВОБОДА НА МИСЛИТЕ, ДУХОВЕН ПОДЕМ, САМОПОЗНАНИЕ И УВЕРЕНОСТ В СЕБЕ СИ, НЕЗАВИСИМОСТ, ЖЕНСТВЕНОСТ, ЕЛИМИНИРА НЕГАТИВНОСТ И СТРАХОВЕ, ПОДОБРЯВА ОБЩУВАНЕТО И САМО ИЗРАЗЯВАНЕ


Елементи: 

Естествени камъни: 

  • Лепидолит фасет 6mm
  • Иолит фасет рондела 4mm
  • Хематит бронз куб 4mm
  • Хематит бронз рондела 4mm

Мънисто с кубични цирконии 6mm, позлата розово злато 

Стоманено лого мънисто 6mm, позлата розово злато

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


Лепидолит

Лепидолитът е скъпоценен камък със съвършен виолетов до розов цвят. Той е прекрасен камък за духовно развитие, с много силно успокояващо въздействие. Лепидолитът е силен помощник в справянето с депресия, спирането на натрапчиви мисли и тревожност. Неговите сили са мир, духовност, късмет, закрила и любов. Използва се като талисман за привличане на добър късмет и премахване на негативността. Талисман от лепидолит ще отвори пътя пред вас към щастие, успех, ще изчисти съзнанието от страхове, ще вдъхне увереност и независимост! Въздейства благотворно върху сърдечна и гърлена чакри, чакра на третото око и коронна чакра. 


Иолит

Камъкът, който помагал на викингите да пътуват безопасно до новия свят и обратно, защото гледайки през парче иолит лесно може да се определи точното местоположение на Слънцето. Кристалът има различни цветове в различните му ъгли, а кубичната му форма има виолетово син цвят, напомнящ сапфира. Затова някои го наричат и „воден сапфир”. Камъкът има благотворно влияние на чакрата на третото око и коронна чакра, което предполага неговата изключителна духовна сила. Помага да развием интуиция, въображение, да открием и разгърнем собствените си таланти, както и да поемем в правилната посока при разрешаването на спорни ситуации. В същото време ни помага да бъдем уравновесени и балансирани, независимо околния свят. Камъкът предпазва от раздели и ни помага да изразяваме и следваме нашата истинска същност без да влизаме в конфликти. Иолитът е един от най-подходящите камъни за психическо изцеление и балансиране. Носейки иолит ще се почувстваме спокойни дълбоко в себе си и освободени да живеем без страх и несигурност.


Тагове: talisman, luck, against evil eye