loading
Пазарувайте с отстъпка!
Получавате 15% отстъпка от цялата сума
при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна "Еуфория"

Гривна "Еуфория"

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG215
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

ВАЖНО - Информация за размери!

48,00лв.

Гривна "Еуфория"


ПОСЛАНИЕ: ЛЮБОВ, КРАСОТА, ТВОРЧЕСКИ ЗАРЯД, БАЛАНС, СПОКОЙСТВИЕ И РАДОСТ, ЗАКРИЛА, ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, БОГАТСТВО


Елементи

Made with Swarovski elements: 

  • Swarovski кристали

Естествени камъни

  • Ботсвански ахат, корал 8mm
  • Ботсвански ахат, фасет 8mm
  • Флуорит фасет 8mm
  • Седеф 8mm
  • Цветен ахат 8mm
  • Хематит, рондела бронз 6mm

Стоманено мънисто с лого, позлата розово злато 8mm

Стоманено мънисто с кубични цирконии, позлата розово злато 8mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Ахат

Ахатът е камък пазител. Освен това той подобрява паметта, концентрацията, възприемчивостта, бори се със стрес и безсънието. Ахатът повишава издръжливостта, дава сила, поради което бил много популярен в Древна Гърция и Рим. Носен на лявата ръка, помага в борбата с главоболиетоБотсванският ахат внася чувственост и радост. Познат е като камък на промяната, тъй като помага на собственика си да приеме и да премине плавно и безпрепятствено през всички промени в живота. Ботсванският ахат помага в борбата със стрес. Камъкът съдейства за съсредоточаването върху взимането на правилни решения вместо върху проблемите. Активира креативността и интуицията! 

Флуорит

Според легенди, флуоритът е домът на дъгата. Уникалната гама цветове, в които се среща камъка го е превърнала в често срещано украшение. Флуоритът, в който и да е цвят има свойството да пречиства аурата. Този камък помага да освободим ненужната умствена, емоционална и нервна енергия. Балансира и влияе благотворно на всички чакри. Може да се използва в медитация, като подпомага силата на концентрацията. 


Седеф

Седефът и перлите имат почти еднакъв състав, наричат седеф вътрешната част на раковините. Още от древността прах от седеф бил използван за приготвянето на козметика, а прах от перли и седеф се разпространявал като лечебно средство, което избавяло от всяка болест! Използван като талисман, седефът помага на собственика си да внесе нещо ново в живота си, както и да удължи живота си, развива интуицията. Като амулет, предпазва дома и семейството, насърчава мира и спокойствието.


Хематит
Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.