loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Екзотика

Гривна Екзотика

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG393
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


38,00лв.

Гривна Екзотика


ПОСЛАНИЕ: ЗАЩИТА, САМОПОЗНАНИЕ, УСПОКОЕНИЕ И ЧЕСТОТА НА МИСЛИТЕ, ИНТУИЦИЯ, РАДОСТ ОТ ЖИВОТА, ПОДОБРЯВА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА, ЗАРЕЖДАЙКИ НИ С МИР И ХАРМОНИЯ, ПРЕМАХВА СТРАХОВЕ И НЕГАТИВНИ МИСЛИ, ПОВДИГА НАСТРОЕНИЕТО, УЧИ НИ НА БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ И КАК ДА ЖИВЕЕМ ПРЕЗ НЕЯ 


Елементи:

Сребро 925: 

  • Мъниста сребро 925, фасет 4mm
  • Мъниста сребро 925, позлата жълто злато, фасет 4mm

Естествени камъни:

  • Цаворит фасет 4mm
  • Хематит бронз фасет 3mm
  • Хематит куб бронз 2mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Цаворит

Цаворитът е рядък вид зелен гранат, чиито цветове варират от жълтеникаво до кафяво и синьозелен. Неговата рядкост го прави изключително ценен. Името му идва от мястото, където е открит за първи път – Национален парк „Цаво”, Танзания. Камъкът внася вътрешен мир и хармония, като ни помага да въдворим мир и в себе си и сред близките си. Неговото най-силно послание е „Опознай себе си!” Цаворитът подобрява самооценката и ни помага да се само вглъбим, да направим правилната преценка за себе си и да се научим да живеем през безусловната любов. Избавяйки ни от лошо настроение и страхове, камъкът ни помага да имаме повече контакти и спокойно общуване с околните.  


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


Тагове: гривна с естесвени камъни, бижута от естествени камъни, гривни ръчна изработка, бижута ръчна изработка, мъжки гривни,