loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Вяра

Гривна Вяра

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG76
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Вяра"


ПОСЛАНИЕ: ИЗЦЕЛЕНИЕ И ЗАКРИЛА, СПОКОЙСТВИЕ, ВЯРА, КЪСМЕТ, БЛАГОДЕНСТВИЕ, ПРЕМАХВА СТРАХ И ГНЯВ, ПОДОБРЯВА ОБЩУВАНЕТО, ВЯРА И ДУХОВНА СИЛА


Елементи: 

Сребро 925:

  • Мънисто сребро 925, 24k позлата жълто злато, 4mm  
Made with Swarovski elements:

  • Swarovski кристали

Естествени камъни: 

  • Бял хаулит фасет 4mm
  • Светъл тюркоаз 4mm
  • Мъниста кубични цирконии, цвят аметист, фасет 4mm

Стоманено мънисто, "звезден прах", позлата жълто злато 4mm

Стоманена висулка, кръстче, позлата жълто злато  

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Хаулит
Хаулитът помага в освобождаването от безконтролния гняв и ярост, егоизъм и критицизъм. Има благоприятен ефект върху съня и медитацията. Помага в придобиването на знания и умения, подобрява мисловните процеси.


Тюркоаз
Символизира красотата, силата, лоялността. Разсейва негативната енергия, носи равновесие и душевен мир. Използва се за привличане на пари, когато е получен като подарък носи богатство и щастие. Смята се за камък на приятелството! Помага ни с времето
да превърнем дори враговете в приятели. Тонизира и укрепва тъканите.Тюркоазът защитава вас и близките ви от кражби, загуби или негативни атаки, предотвратява инциденти и дори има силата да пази вашите домашни любимци!