loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Есенна Зора

Гривна Есенна Зора

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG374
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


40,00лв.

Гривна Есенна Зора


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ, ПРЕЧИСТВА УМА И СЪРЦЕТО, ИЗЦЕЛЕНИЕ, РАДОСТ, УМИРОТВОРЕНИЕ И ЩАСТИЕ 


Елементи:

Made with Swarovski elements:

  • Swarovski перли

Естествени камъни: 

  • Бял нефрит фасет 8mm
  • Опушен кварц фасет 6mm
  • Яспис фасет, леопардов 8mm
  • Хематит рондела, златен 4mm

Стоманено мънисто с лого, позлата розово злато 8mm 

Корда: силиконова


Символика на елементите

Нефрит/Жадеит

Защитава и действа срещу негативните енергии. Камъкът освобождава насъбралата се негативна енергия и осигурява баланс между умствените, физическите и духовни аспекти в живота ни. Смята се за камък на късмета. В Древен Китай вярвали, че нефритът привлича любовта, затова в него издълбавали пеперуди.


Опушен кварц

Пречиства аурата, преобразува и премахва отрицателната енергия. Носи изобилие, късмет, повдига настроението! Той е стабилизиращ камък, балансира емоциите и помага да се справим с негативните емоции, стрес, страх, гняв, ревност. Полезен е при депресивни състояния. Помага ни да пренаредим нуждите и желанията си по приоритет, както и да се освободим от емоционален блокаж!Носи спокойствие и облекчава мъката. Като талисман този минерал е носител на изобилие, просперитет и добър късмет. 


Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян.


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.