loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Фантазия Fall

Гривна Фантазия Fall

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG377
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна Фантазия Fall


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, БАЛАНС, КОНЦЕНТРАЦИЯ, УВЕРЕНОСТ, ДУХОВЕН ПОДЕМ, ИЗЦЕЛЕНИЕ И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, ПОЗИТИВЕН И СПОКОЕН УМ, ЛЮБОВ, УВЕРЕНОСТ, УСПЕХ, БОГАТСТВО


Елементи:

Естествени камъни:

  • Калцит 8mm
  • Зелен яспис 8mm
  • Яспис "Аква Тера" 8mm
  • Хематит рондела, златен 4mm

Стоманено лого мънисто, позлата розово злато 8mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Калцит/Арагонит

Калцитът и арагонитът са минерали с еднакъв състав, но различна структура. И двата минерала са с успокояваща енергия, подходящи за самовглъбяване и релаксация.

Аргонитът е камък, който ни учи на търпение и ни помага да се справим със стреса в трудни моменти, независещи от нас. Калцитът, който е разновидност на аргонита е камък на мира, който има заземяваща сила и по този начин изгражда силна енергийна защита.

Основните сили са духовност, центриране, любов, богатство и увереност. 


Яспис
Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян. Кабамба яспис (Риолит) носи добър късмет и предпазва от завистници.Смята се, че камъкът премахва мъката и радва сърцето.  Ясписът кабамба изостря интуицията, премахва депресията, защитава дома и семейството, контролира негативните емоции като гняв, тъга и страх.

 

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.