loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Начало Rose

Гривна Начало Rose

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG113
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


45,00лв.

Гривна Начало Rose


ПОСЛАНИЕ: УСИЛВАНЕ НА ВЯРАТА И ЗАЩИТА ОТ ЗЛИ СИЛИ, ДУХОВНО ИЗРАСТВАНЕ, ВЪТРЕШНО СПОКОЙСТВИЕ И БАЛАНС, ПРОСВЕТЛЕНИЕ, ПОЗИТИВНИ МИСЛИ, УСПЕХ И ИЗОБИЛИЕ НА ДУХОВНИ И МАТЕРИАЛНИ БЛАГА, БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ


Елементи: 

Made with Swarovski elements: 

  • Swarovski кристали 

Сребро 925:

  • Мъниста сребро 925, позлата розово 2mm 
  • Висулка сребро 925, Символ OM, 14k позлата розово злато - символ на  всеобхватната космическа вибрацияа на Вселената

Естествени камъни: 

  • Аметист фасет 6mm
  • Златен обсидиан 6mm
  • Руби Цоизит фасет рондела 6mm
  • Хематит фасет розово злато 4mm

Стоманено лого мънисто, позлата розово злато 6mm

Корда: силиконова 

Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Символ ОМ  

Символът ОМ изразява звукът на мантрата ОМ (АУМ) която е всеобхватната космическа вибрация на Вселената. Този свещен звук е изначалният животворящ звук, който поставя начало на Вселената, такава каквато я познаваме. Символ на безкрайността на духа, на свещеното в света и в човека, помагащ да постигнем връзка с нашата собствена същност. ОМ може да се тълкува като универсална сила, която ни защитава от нещастия в живота, дава ни просветление и помага да постигнем щастието, стига да бъдем истински вярващи.    


Аметист

Аметистът е полускъпоценен камък според днешните класификации, но историята помни времена, в които се е смятал за скъпоценен и струвал колкото диамантите! Цени се заради невероятната му красота и сила едновременно да стимулира и успокоява ума и емоциите. Аметистът е рожден камък на месец февруари, смята си и за камъкът на истинската любов. Според легендата Св.Валентин носил пръстен с аметист, на който бил гравиран Купидон. Това е камъкът на духовността и доволството, познат с неговите свойства да контролира гнева и лошите мисли, да успокоява ума, да засилва интелекта и да дава проницателност в бизнес делата.

Аметистът е талисман за фокусиране и успех! Може да се използва в медитацията за повишаване на креативността и мисловните процеси.


Руби Цоизит

Рубин се счита за най-мощният скъпоценен камък във Вселената. Получен като подарък, рубинът е символ на приятелството и любовта. Той насърчава страстта и жаждата за живот. Подобрява мотивацията и настройката за реалистични цели, предпазва от психически и физически атаки. Цоизитът е земен кристал и комбинацията му с рубин балансира земното и огненото начало. Той е изключително полезен за справяне с проблемни и конфликтни ситуации, уравновесява настроенията и насърчава психичните процеси!


Обсидиан

Обсидианът е естествено стъкло, формиран от бързото изстиване на вулканичната лава. Мощен камък пазител и камък за изцеление. Подобрява визията на притежателя си, преобразува негативната енергия в позитивна и по този начин помага в борбата със стреса.Златният обсидиан неутрализира негативизма и лошите навици.


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.