loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Начало Silver

Гривна Начало Silver

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG114
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


45,00лв.

Гривна Начало Silver


ПОСЛАНИЕ: ДУХОВНО ИЗРАСТВАНЕ, ВЪТРЕШЕН МИР И СИЛА, ВЯРА, ПРОСВЕТЛЕНИЕ, ПОЗИТИВНИ МИСЛИ, ЗАКРИЛА ОТ ЗЛИ СИЛИ, УСПЕХ И ИЗОБИЛИЕ, ПОДОБРЯВА ОБЩУВАНЕТО И ИЗЧИСТВА СЪЗНАНИЕТО ОТ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ, СТРАХОВЕ И СТРЕСИРАЩИ МОДЕЛИ


Елементи: 

Сребро 925:

  • Мънисто сребро 925, 3mm 
  • Висулка сребро 925, символ ОМ - символ на всеобхаватната космическа вибрация

Made with Swarovski elements:

  • Swarovski кристали

Естествени камъни: 

  • Аметист фасет 6mm
  • Златен обсидиан куб 6mm
  • Лабрадорит фасет 6mm
  • Хематит фасет 3mm

Стоманено лого мънисто с позлата розово злато 6mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Символ ОМ  

Символът ОМ изразява звукът на мантрата ОМ (АУМ) която е всеобхватната космическа вибрация на Вселената. Този свещен звук е изначалният животворящ звук, който поставя начало на Вселената, такава каквато я познаваме. Символ на безкрайността на духа, на свещеното в света и в човека, помагащ да постигнем връзка с нашата собствена същност. ОМ може да се тълкува като универсална сила, която ни защитава от нещастия в живота, дава ни просветление и помага да постигнем щастието, стига да бъдем истински вярващи.    


Аметист

Аметистът е полускъпоценен камък според днешните класификации, но историята помни времена, в които се е смятал за скъпоценен и струвал колкото диамантите! Цени се заради невероятната му красота и сила едновременно да стимулира и успокоява ума и емоциите. Аметистът е рожден камък на месец февруари, смята си и за камъкът на истинската любов. Според легендата Св.Валентин носил пръстен с аметист, на който бил гравиран Купидон. Това е камъкът на духовността и доволството, познат с неговите свойства да контролира гнева и лошите мисли, да успокоява ума, да засилва интелекта и да дава проницателност в бизнес делата.

Аметистът е талисман за фокусиране и успех! Може да се използва в медитацията за повишаване на креативността и мисловните процеси. 


Лабрадорит, известен още като спектролит

Открит е във Финландия. Легенда разказва, че северното сияние е било затворено в скала около остров Лабрадор. Войн ескимос, освободил сиянието като ударил с копието си по скалите и така част от сиянието останало в тях. Така се родил красивият минерал, наречен Лабрадорит. Той има свойствата да освобождава от депресия, притеснения и страх.Отваря съзнанието и подобрява възможността да комуникираме с останалите в хармония. Помага на притежателя си да се отърве от предразсъдъци, дарява със самочувствие и ентусиазъм. Смята се за камък на магията, развива психическите способности, изчиства и предпазва аурата от негативи.

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.