loading
Пазарувайте с отстъпка!
Получавате 15% отстъпка от цялата сума
при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Glam Sky

Гривна Glam Sky

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG196
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

ВАЖНО - Информация за размери!

48,00лв.

Handmade shamballa bracelet "Glam Sky"


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, УСПЕХ, УВЕРЕНОСТ, ВЪТРЕШНА СИЛА И БАЛАНС, ТВОРЧЕСКИ ЗАРЯД


Елементи:

Made with Swarovski elements:

  • Swarovski кристали 
  • Мънисто със Swarovski кристали 8mm

Стоманено лого мънисто 8mm

Естествени камъни:

  • Аметист фасет 8mm
  • Авантюрин фасет 8mm
  • Ботсвански ахат 8mm

Кора: силиконова


Символика на елементите

Аметист

Аметистът е полускъпоценни камък според днешните класификации. Историята помни времена, в които камъкът се смятал за скъпоценен и струвал колкото диамантите! Цени се заради невероятната му красота и сила едновременно да стимулира и успокоява ума и емоциите. Това е камъкът на месец февруари като рожден камък, смята си и за камъкът на истинската любов. Според легендата Св.Валентин носил пръстен с аметист, на който бил гравиран Купидон. Това е камъкът на духовността и доволството, познат с неговите свойства да контролира гнева и лошите мисли, да успокоява ума, да засилва интелекта и да дава проницателност в бизнес делата.

Аметистът е талисман за фокусиране и успех! Може да се използва в медитацията за повишаване на креативността и мисловните процеси.


Авантюрин

Камък на креативността и творческото вдъхновение. Стимулира творческото развитие на личността. Помага да запазим доброто настроение и бодростта на духа, носи късмет в игри и залагания. Увеличава самоконтрола, търпението и умствените способности. Премахва нервно напрежение и възбудимост. Смята се,че носи късмет и засилва самочувствието.


Ахат

Ахатът е камък пазител. Освен това той подобрява паметта, концентрацията, възприемчивостта, бори се със стрес и безсънието. Ахатът повишава издръжливостта, дава сила, поради което бил много популярен в Древна Гърция и Рим. Носен на лявата ръка, помага в борбата с главоболиетоБотсванският ахат внася чувственост и радост. Познат е като камък на промяната, тъй като помага на собственика си да приеме и премине плавно и безпрепятствено през всички промени в живота. Ботсванският ахат помага в борбата със стрес.  Съдейства за съсредоточаването върху взимането на правилни решения вместо върху проблемите. Активира креативността и интуицията!