loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Баланс Gold

Гривна Баланс Gold

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG521
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна Баланс Gold


СИЛИ: ИЗЦЕЛЕНИЕ И ЗАЩИТА, ПОЗИТИВНА НАГЛАСА И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, ПРЕДПАЗВА ПО ВРЕМЕ НА ПЪТ, МЪДРОСТ, БАЛАНС НА ВСИЧКИ НИВА


Елементи: 

Сребро 925:

  • Мънисто сребро 925 с позлата жълто злато 4mm

Естествени камъни

  • Жълт яспис фасет 3mm
  • Хематит златен фасет 3mm

Корда: силиконова


 Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 

Яспис

Ясписът е силен защитник от зли сили. Камъкът е известен като с благотворното влияние на здравето, дава сила и се смята за камък на страстта. Помага в преодоляването на стреса и изтощението. Балансира енергията Ин и Ян. Жълтият яспис е камък лечител с балансираща сила, който канализира прилив на положителна сила в тялото. Предпазва по време на път, в същото време зарежда собственика си с добра нагласа и настроение.


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.