loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Хема Празник

Гривна Хема Празник

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG400
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна Хема Празник


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, БАЛАНС, ЗДРАВЕ, КОНЦЕНТРАЦИЯ, УСПЕХ, БОГАТСТВО И АМБИЦИЯ, РАДОСТ И УДОВОЛСТВИЕ ОТ ЖИВОТА, ЛЮБОВ, ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, ПРИЯТЕЛСТВО


Елементи: 

Сребро 925:

  • Мъниста сребро 925 позлата розово злато, 3 and 4mm 

Естествени камъни: 

  • Хематит фасет 4mm
  • Хематит бронз фасет 4mm
  • Хематит хамелеон фасет 3mm
  • Руби цоизит фасет 3mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


Руби Цоизит

Рубин се счита за най-мощният скъпоценен камък във Вселената. Получен като подарък, рубинът е символ на приятелството и любовта. Той насърчава страстта и жаждата за живот. Подобрява мотивацията и настройката за реалистични цели, предпазва от психически и физически атаки. Цоизитът е земен кристал и комбинацията му с рубин балансира земното и огненото начало. Той е изключително полезен за справяне с проблемни и конфликтни ситуации, уравновесява настроенията и насърчава психичните процеси!