loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Вдъхновение

Гривна Вдъхновение

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG386
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна Вдъхновение


ПОСЛАНИЕ: ИЗЦЕЛЕНИЕ И УСПОКОЕНИЕ НА ВСИЧКИ НИВА, ЗАКРИЛА, СПОКОЕН УМ, ПОМАГА В САМО ВГЛЪБЯВАНЕТО, КРАСОТА И ЛЮБОВ, УСПЕХ И УВЕРЕНОСТ В СЕБЕ СИ 


Елементи: 

Сребро 925:

  • Мъниста сребро 925 позлата розово злато 3, 4mm

Естествени камъни

  • Флуорит фасет 4mm
  • Хематит иридсцент фасет 3mm
  • Хематит бронз 4x6mm
  • Родонит сфера фасет 4mm

Корда: силиконова


 Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Флуорит

Според легенди, флуоритът е домът на дъгата. Уникалната гама цветове, в които се среща камъка го е превърнала в често срещано украшение. Флуоритът, в който и да е цвят има свойството да пречиства аурата. Този камък помага да освободим ненужната умствена, емоционална и нервна енергия. Балансира и влияе благотворно на всички чакри. Може да се използва в медитация, тъй като подпомага силата на концентрацията.

 

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


Родонит

Наричан е камък на спасението.

Помага в преодоляването на емоционални травми, намаля стреса и балансира ума, успокоява съзнанието и е добре да се носи в периоди на объркване и съмнение, за да запазите спокойствие. Камъкът носи самочувствие и увереност в собствените способности, вяра в собствения глас и сърце. Зарежда с търпение и решимост. Родонитът носи енергията на огъня, страстта, уменията, властта, в същото време има силно защитно действие по време на път, затова от Древността се подарявал като амулет при чести пътувания.


Тагове: гривна с естесвени камъни, бижута от естествени камъни, гривни ръчна изработка, бижута ръчна изработка, мъжки гривни,