loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Интуиция Noir

Гривна Интуиция Noir

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG405
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна Интуиция Noir


ПОСЛАНИЕ: ЛИДЕРСКИ КАЧЕСТВА И БИЗНЕС УСПЕХ, ДУХОВЕН ПОДЕМ, ИНТУИЦИЯ И ТВОРЧЕСКА СИЛА, КОНЦЕНТРАЦИЯ, ЗДРАВЕ, БАЛАНС, ЗАЩИТА, ПОДОБРЯВА ОБЩУВАНЕТО


Елементи:

Естествени камъни:

  • Черен оникс 4mm 
  • Содалит 4mm
  • Хематит рондела, сребро мат фасет 4mm  
Стоманено лого мънисто 4mm

Корда: силиконова 


Символика на елементите

Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствие; Увеличава щастието, интуицията,инстинктите.Подходящ е да се носи от спортисти и от хора с натоварено ежедневие.


Содалит

Още от древността, содалитът е известен като камък на художници, скулптори, певци и артисти. Смята се, че освен че осигурява защита от негативни влияния, той насърчава вдъхновение и творчество. Содалитът внася мир и спокойствие, подходящ е да се носи от по-темпераментни натури. Спомага за изглаждане на конфликтни ситуации, помощник е при проблеми в общуването. Символизира мъдростта, самочувствието, лоялността, истината. Стимулира мисълта, обединява логичното с духовното.

Содалитът влияе благотворно на гърлената чакра и на чакра на третото око, балансира пъпната чакра.

 

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.