loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Закрила Gold

Гривна Закрила Gold

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG149
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Закрила" Gold


СИЛИ: ЗАЩИТА, СИЛЕН ТАЛИСМАН СРЕЩУ ЛОША ЕНЕРГИЯ, ДУХОВЕН ПОДЕМ, БАЛАНС И ВЯРА, БОГАТСТВО, ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ


Елементи:

Естествени камъни:

  • Ахат мат 6mm
  • Азурит 6mm
  • Бронзит фасет 6mm
  • Кафяво тигрово око 6mm

Стоманено лого мънисто, позлата жълто злато 6mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Ахат

Ахатът е камък пазител. Освен това той подобрява паметта, концентрацията, възприемчивостта, бори се със стрес и безсънието. Ахатът повишава издръжливостта, дава сила, поради което бил много популярен в Древна Гърция и Рим. Носен на лявата ръка, помага в борбата с главоболието.

Черният ахат се използва най-вече като защитник, носи се и с цел привличане на късмет и успех. 


Азурит

Азуритът е прекрасен лазурно син минерал, известен като камък на небето. Той спомага развитието на интуицията, увеличава креативността и вдъхновението. Помага в изграждането на доверие, постигане на вътрешен мир и на духовно пречистване. Подходящ е да се използва по време на медитация. Азуритът е един от малкото минерали, които балансират всички чакри. Той отдава най-много енергия на гърлената чакра, чакрата на третото око и коронната чакра.


Бронзит

Бронзитът е известен като камък на устойчивостта и целенасочеността. Един от скъпоценните камъни с изключителен шоколадов цвят със златисти и метални нишки. Носи заземяваща енергия и повишава самочувствието на собственика си. Бронзитът помага в избора на правилната посока в трудни и объркващи ситуации, подпомага контрола над действията и внася спокойствие в живота! Има изключително силни защитни свойства, като предпазва от зли намерения и магии. Помага развитието на духовното израстване!

Бронзитът защитава от психически заболявания и укрепва нервите.Спомага за поддържане на перфектно Ph в организма.


Тигрово око

Тигровото око впечатлява с изключителна красота, разнообразие и невероятни защитни и балансиращи сили. Той има способността да балансира мъжкото и женското начало, физическото и психическото състояние. Най-силните му свойства са да привлича богатството, благоденствието и късмета! Познат е като камък на богатството и просперитета. Помага на собственика си да се сдобие с парични печалби. Насърчава смелостта, носи страст и физическа сила. Камъкът има способността да извежда от тялото излишната енергия, да дава на притежателя си ясна и истинна представа за случващото се в живота му! Един от най-силните камъни със защитна сила, предпазва от зли очи, отблъсква негативната енергия, предпазва ни по време на път. Тигровото око въплъщава най-силните качества на тигъра: търпение, фокусиране върху целите и решителност.