loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Ирис

Гривна Ирис

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG452
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


40,00лв.

Гривна Ирис


ПОСЛАНИЕ: БАЛАНС НА ВСИЧКИ НИВА, ИЗЦЕЛЕНИЕ, ЛЮБОВ, УСПЕХ, САМОПОЗНАНИЕ И САМОЧУВСТВИЕ, ВЪТРЕШНА ХАРМОНИЯ И МИР, МЪДРОСТ, ЛЕКОТА, ЩАСТИЕ, ЧИСТОТА НА УМА И РЕШИТЕЛНОСТ, СВОБОДА 


Елементи: 

  • Мъниста сребро 925, позлата розово злато 3.5mm 

Естествени камъни:

  • Руби Кианит 4mm
  • Аметист "Лавендър" фасет 4mm
  • Хематит иридсцент фасет 3.5mm 
  • Перли 5mm

Стоманено лого мънисто куб 6mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Аметист

Аметистът е полускъпоценен камък според днешните класификации, но историята помни времена, в които се е смятал за скъпоценен и струвал колкото диамантите! Цени се заради невероятната му красота и сила едновременно да стимулира и успокоява ума и емоциите. Аметистът е рожден камък на месец февруари, смята си и за камъкът на истинската любов. Според легендата Св.Валентин носил пръстен с аметист, на който бил гравиран Купидон. Това е камъкът на духовността и доволството, познат с неговите свойства да контролира гнева и лошите мисли, да успокоява ума, да засилва интелекта и да дава проницателност в бизнес делата.

Аметистът е талисман за фокусиране и успех! Може да се използва в медитацията за повишаване на креативността и мисловните процеси.


Руби Кианит

Руби Кианит е прекрасна смесица от огнен червен рубин и нежен фееричен кианит, който ни помага да се свържем с най-доброто от себе си, предлагайки ни дара на смелостта и мъдростта. Щастливата и огнена енергия на рубина се обединява с хармоничната сила на кианита и ни помага да живеем по най-пълноценния за себе си начин, превеждайки в действие всичко, което сме научили от пътя си досега. Руби Кианитът ни кара да се чувстваме освежени и готови за нови постижения. Камъкът ни насърчава да бъдем и заинтересовани към околния свят, но да действаме с мъдрост. Помага ни да погледнем ситуацията през различни перспективи, с което ни помага да разбираме правилно и ясно случващото се. Камъкът балансира всички чакри, което ни прави по-уравновесени, това подпомага общуването и отношенията ни с околните, да ги приемаме по правилния начин, а не да идеализираме. Рубинът е за всеки, който иска да живее по-щастлив и интересен живот, кианитът е за този, който търси мир и хармония. Заедно те ни насърчават да живеем по най-правилния за нас начин, но не идеализирайки, а да живеем пълноценно най-добрия за нас живот в реалността тук и сега. Камъкът е и мощен защитник от негативни сили.      

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. Тагове: гривна с естествени камъни, бижута от естествени камъни, гривни ръчна изработка, бижута ръчна изработка