loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Luna Романтика

Гривна Luna Романтика

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG505
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


65,00лв.

Гривна Luna Романтика


ПОСЛАНИЕ: ЗАЩИТА, КОНЦЕНТРАЦИЯ, БАЛАНС МЕЖДУ ТЯЛО, УМ И ДУХ, ИЗЦЕЛЕНИЕ, ТОЛЕРАНТНОСТ И ЛЮБОВ, ПРИВЛИЧА ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ, САМОУВАЖЕНИЕ И ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ СЕБЕ СИ  


Елементи:

Сребро 925: 

  • Рондела сребро 925 с кубични цирконии

Естествени камъни:

  • Кунцит 8mm
  • Ботсвански ахат фасет 8mm
  • Яспис сезам 8mm
  • Лунен камък фасет 8mm
  • Хематит рондела 4mm

Стоманено лого мънисто куб, позлата розово злато 8mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Кунцит

Кунцитът е камък с изключително мощни лечителни свойства за цялoто човешко тяло. Той помага за постигането на баланс между ума, тялото и духа; между разума и емоциите. Камъкът с нежен виолетов цвят балансира и успокоява, предпазва от депресии и самокритика. Насърчава толерантност към другите и стимулира личностното развитие. Полезен е в борбата със стреса и емоционалните блокажи. Смята се, че кунцитът привлича любовта! 

 

Ахат

Ахатът е камък пазител. Освен това той подобрява паметта, концентрацията, възприемчивостта, бори се със стрес и безсънието. Ахатът повишава издръжливостта, дава сила, поради което бил много популярен в Древна Гърция и Рим. Носен на лявата ръка, помага в борбата с главоболието.

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.