loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Лейди

Гривна Лейди

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG396
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Лейди" 


ПОСЛАНИЕ: ИЗЦЕЛЕНИЕ, САМОПОЗНАНИЕ, ВЪТРЕШНА СИЛА И БАЛАНС, ИЗВЕЖДА НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ, ПРЕЧИСТВАНЕ, ЗАКРИЛА, СПОКОЕН И ПОЗИТИВЕН УМ, ЛЕКУВА ЕМОЦИОНАЛНИ РАНИ ОТ МИНАЛОТО, ЛЮБОВ, КРАСОТА, САМОЧУВСТВИЕ, РАДОСТ 


Елементи

Естествени камъни:

  • Далматинов яспис фасет 4mm
  • Пренит фасет 5mm
  • Златен обсидиан фасет 4mm
  • Хематит rose gold 4mm
  • Мънисто кубичен цирконии, зелен фасет 4mm

Стоманено лого мънисто куб, позлата розово злато 

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Пренит

Пренитът е открит през 1744 г. на нос Добра надежда от холандски пълководец. Първоначално камъкът бил наречен „нос изумруд“ заради прекрасния му зелен цвят. Камъкът е силен защитен кристал, който зарежда на всички нива, давайки вътрешна сила. Подходящ е за медитация и като кристал, който може да пророкува, давайки знание на човека за самия себе си. Пренитът е помощник в аналитичното мислене и разбирането на себе си. Премахва неприятните спомени, лекува болката от тях. Ако болката от дадена ситуация ни пречи да приемем истината, камъкът помага да я видим, приемем, да се освободим от нея и да видим собствения си потенциал, който успешно да овладеем и приложим в светския живот. Това е камък, който показва пътя в духовния растеж.

Обсидиан

Обсидианът е естествено стъкло, формиран от бързото изстиване на вулканичната лава. Мощен камък пазител и камък за изцеление. Подобрява визията на притежателя си, преобразува негативната енергия в позитивна и по този начин помага в борбата със стреса. Златният обсидиан неутрализира негативизма и лошите навици.

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.