loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Тоник Silver

Гривна Тоник Silver

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG358
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


48,00лв.

Гривна "Тоник" Silver


СИЛИ: ЗАКРИЛА СРЕЩУ ЗЛИ СИЛИ, ЯСЕН УМ, ИЗЦЕЛЕНИЕ, БАЛАНС, УСПЕХ, БОГАТСТВО, ПОЗИТИВНА СИЛА, ЛИДЕРСТВО


Елементи

Сребро 925: 

  • Мънисто сребро 925 6mm

Естествени камъни:

  • Сребрист яспис 6mm
  • Оникс мат фасет 6mm
  • Хематит 4mm

Стоманено лого мънисто 6mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствие; Увеличава щастието, интуицията,инстинктите.Подходящ е да се носи от спортисти и от хора с натоварено ежедневие.


Яспис „Silver Leaf”

Ясписът „Silver Leaf” се отличава със своите сиви, кафяви и зелени тонове. Той е много силен защитен камък, осигуряващ защита и по време на път. Камъкът е заземяващ и е особено полезен в ролята си на лечител. Ясписът „Silver Leaf” внася чувства на пълнота, мир и баланс. Той подпомага яснотата и функционирането на ума. Действа като енергиен тоник за всеки, който се възстановява от дълго боледуване и засилва имунната система. Балансира всички чакри и хармонизира енергията Ин и Ян.