loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Вдъхновение

Гривна Вдъхновение

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG499
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


40,00лв.

Гривна Вдъхновение


ПОСЛАНИЕ: ИЗЦЕЛЕНИЕ, ПРЕМАХВА НЕГАТИВНИ ЕМОЦИИ КАТО ГНЯВ И СТРАХ, ИЗЦЕЛЕНИЕ, СИЛА, ЗДРАВЕ, БОГАТСТВО, ЛЮБОВ, ДОБРО НАСТРОЕНИЕ, ВДЪХНОВЕНИЕ И АМБИЦИЯ 


Елементи:

Естествени камъни:

  • Хризопраз 6mm
  • Калцит 6mm
  • Хематит 4mm

Кристали Preciosa 4mm

Стоманено мънисто с кубични цирконии 6mm

Стоманено лого мънисто куб 6mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Хризопраз

Хризопразът е използван за направата на бижута и други украшения още от древността. Името му идва от гръцки „chrysos” (злато) и “prason”(разцвет), поради наличието на златни нишки. Камъкът се асоциира с Венера и е подходящ за всички, които са под по-засиленото влияние на планетата.

Хризопразът има силно успокояващо действие, като едно от най-ценните му качества е да прогонва алчност, егоизъм и небрежност. Помага ни да осъзнаем неща, които до момента не сме разбирали и изкарвайки на повърхността подсъзнателни вредни мисли помага лесно да се освободим от тях. Камъкът се носи като талисман на успеха, защото зарежда собственика си с оптимизъм, щастие и улеснява напредъка в новите начинания. Камъкът носи вдъхновение и прилив на нови идеи, в същото време има силно защитно действие срещу негативни и злонамерени чужди мисли. 


Калцит/Арагонит

Калцитът и арагонитът са минерали с еднакъв състав, но различна структура. И двата минерала са с успокояваща енергия, подходящи за самовглъбяване и релаксация.

Аргонитът е камък, който ни учи на търпение и ни помага да се справим със стреса в трудни моменти, независещи от нас. Калцитът, който е разновидност на аргонита е камък на мира, който има заземяваща сила и по този начин изгражда силна енергийна защита.

Основните сили са духовност, центриране, любов, богатство и увереност.  

 

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


 

Тагове: гривна с естествени камъни, бижута от естествени камъни, гривни ръчна изработка, бижута ръчна изработка,