loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Океания

Гривна Океания

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG501
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


40,00лв.

Bracelet "Океания"


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, ТВОРЧЕСКА СИЛА, ПОДОБРЯВА ОБЩУВАНЕТО И РАЗБИРАТЕЛСТВОТО С ОКОЛНИТЕ 


Елементи: 

Сребро 925:

  • Мъниста сребро 925, позлата розово злато 3mm
  • Висулка сребро 925, капка с кубичен цирконии, позлата розово злато  

Естествени камъни

  • Тюркоаз 4mm
  • Кианит 4mm
  • Хематит бронз 3mm

Стоманено лого мънисто куб, позлата розово злато 4mm

Корда: силиконова 


 Символика на елементите 

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Тюркоаз
Символизира красотата, силата, лоялността. Разсейва негативната енергия, носи равновесие и душевен мир. Използва се за привличане на пари, когато е получен като подарък носи богатство и щастие. Смята се за камък на приятелството! Помага ни с времето
да превърнем дори враговете в приятели. Тонизира и укрепва тъканите.Тюркоазът защитава вас и близките ви от кражби, загуби или негативни атаки, предотвратява инциденти и дори има силата да пази вашите домашни любимци! 

Кианит

Името на камъка идва от гръцки и означава син. Поразителният син цвят на кианита го свързва с водната стихия, въпреки че го препоръчват особено на хора, родени под знаци Овен, Телец и Везни. Една от най-силните характеристики на камъка е, че не задържа никаква негативна енергия, символизира лекотата, предпазва от тревожност и носи освежаващи и обновяващи мисли. Има стимулиращ ефект в отношение на творческите и ораторските способности, тъй като се свързва с гърлена чакра. Подпомага общуването, както и това да разбираме по-правилно обкръжаващите ни.  


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа. 


Тагове: гривна с естесвени камъни, бижута от естествени камъни, гривни ръчна изработка, бижута ръчна изработка