loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Оникс Mix

Гривна Оникс Mix

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG49
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Оникс" Mix


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, УВЕРЕНОСТ, СИЛА, БЛАГОПОЛУЧИЕ, БАЛАНС, ЕНЕРГИЧНОСТ, РЕШИТЕЛНОСТ, УСПЕХ, БОГАТСТВО


Елементи:

Естествени камъни:

  • Оникс мат фасет 6mm
  • Оникс полир 6mm
  • Хематит фасет 6mm
  • Хематит мат фасет 4mm

Стоманено мънисто с черно родиево покритие и черни кубични цирконии

Стоманено лого мънисто

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствиеУвеличава щастието, интуицията,инстинктите.Подходящ е да се носи от спортисти и от хора с натоварено ежедневие.


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.