loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Скъпоценна "Ирис"

Гривна Скъпоценна "Ирис"

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG449
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


48,00лв.

Гривна Скъпоценна "Ирис"


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, ИЗЦЕЛЕНИЕ, КОНЦЕНТРАЦИЯ, ПРОЯСНЯВА И БАЛАНСИРА УМА, УСПЕХ, ЧИСТА ЛЮБОВ, ПРИЯТЕЛСТВО, ТЪРПЕНИЕ, ТОЛЕРАНТНОСТ, ВДЪХНОВЕНИЕ, МЪДРОСТ, УВЕРЕНОСТ В СЕБЕ СИ И СМЕЛОСТ, ЩАСТИЕ, РАДОСТ, ЖЕЛАНИЕ ЗА ЖИВОТ


Елементи:  

Сребро 925:

  • Мъниста сребро 925, позлата розово злато 3mm

Естествени камъни:
  • Емералд/Смарагд фасет 5mm
  • Гранат клас ААА 3mm
  • Хематит бронз 4mm
  • Хематит фасет иридсцент 2mm

Корда: силиконова

Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Гранат

Гранатът е известен като камък на любовта и страстта. Той носи на притежателя си любов, радост, страст и жажда за живот. Камъкът е символ на вярност и затова се смята за камък на влюбените. Гранатът подобрява настроението, стимулира волята и издръжливостта, дарява смелост и амбиция. Червено-лилавите гранати помагат на хората да станат по-активни, радват душата! Подходящ е за ендокринната система и стомаха. Има добро влияние върху черния дроб, храносмилането, дишането, кръвообращението, имунната система.

Гранатът е талисман, който носи на собственика си смелост, издръжливост. Символизира любовта и приятелството.В ролята на амулет, камъкът предпазва и лекува депресия, предпазва от лоши сънища.


Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.