loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Закрила Rose

Гривна Закрила Rose

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG34
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


48,00лв.

Гривна "Закрила" Rose


ПОСЛАНИЕ: ЗАЩИТА ОТ ЗЛИ СИЛИ, УВЕРЕНОСТ В СОБСТВЕНАТА СИЛА, ЛЮБОВ, ХАРМОНИЯ, ВЯРА, ПСИХИЧЕСКА УСТОЙЧИВОСТ, МИР, ПОДОБРЯВА ОБЩУВАНЕТО, СТАБИЛНОСТ В ОТНОШЕНИЯТА, ПРЕМАХВА СТРАХА


Елементи:

Сребро 925: 

  • Рондела сребро 925, позлата розово злато, черни кубични цирконии
  • Мъниста сребро, позлата розово злато 4mm

Естествени камъни:

  • Черен турмалин фасет 6mm
  • Лабрадорит 6mm 

Стоманено лого мънисто 6mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


                                      Черен турмалин                                            

Известен е като най-мощният защитен кристал на земята. Той може да ни предпази от черни мисли и негативни енергии. Казват, че вампир се пъди с чесън, кръст, неутрализира се с кол в сърцето. Срещу енергийния вампир използваме черен турмалин. Черният турмалин има способността да образува непробиваемо поле около собственика си и така го защитава от злите сили. Никакви отрицателни сили не могат да проникнат през неговата защитна стена!

Шерл, това е разновидността от семейството на турмалина, който е с черен до тъмнокафяв цвят. Установено, е че това е единственият по рода си минерал с електрически токове.Той нормализира притока на кръвта, зарежда тялото с положителна енергия, улавя страданието на притежателя си и насочва вълшебната си сила към засегнатите области.

Черният турмалин се слави като истински мехлем за душата. Той има способността да преобразува и собствените отрицателни вибрации в положителни. Той пречиства аурата на притежателя си и така подпомага оздравителния процес. Помага да се спасим от черни мисли, комплекси, страхове и гневни изблици. Облекчава депресия и силна нервност. Всички страхове, гняв, омраза, лоши чувства, с които човек е способен да се самоунищожи напускат пречистеното етерно тяло.

Черният турмалин действа най-благотворно на 1-ва коренна чакра. 

Лабрадорит, известен още като спектролит

Открит е във Финландия. Легенда разказва, че северното сияние е било затворено в скала около остров Лабрадор. Войн ескимос, освободил сиянието като ударил с копието си по скалите и така част от сиянието останало в тях. Така се родил красивият минерал, наречен Лабрадорит. Той има свойствата да освобождава от депресия, притеснения и страх.Отваря съзнанието и подобрява възможността да комуникираме с останалите в хармония. Помага на притежателя си да се отърве от предразсъдъци, дарява със самочувствие и ентусиазъм. Смята се за камък на магията, развива психическите способности, изчиства и предпазва аурата от негативи.