loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Закрила Silver

Гривна Закрила Silver

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG32
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


35,00лв.

Гривна "Закрила" Silver


ПОСЛАНИЕ: ЗАЩИТА ОТ ЗЛИ СИЛИ, ПСИХИЧЕСКА УСТОЙЧИВОСТ, ВЯРА, ВЪТРЕШНА СИЛА, СПОКОЙСТВИЕ, УСПЕХ И ЛИДЕРСТВО, ПРЕМАХВА СТРАХОВЕ, ЗДРАВЕ


Елементи:

Сребро 925: 

  • Мънисто сребро 925 6mm

Естествени камъни:

  • Черен турмалин 6mm
  • Черен оникс мат фасет 6mm
  • Хематит мат 6mm
  • Хематит 6mm 

 5mm

Cord: silicone


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 


Черен турмалин

Известен е като най-мощният защитен кристал на земята. Той може да ни предпази от черни мисли и негативни енергии. Казват, че вампир се пъди с чесън, кръст, неутрализира се с кол в сърцето. Срещу енергийния вампир използваме черен турмалин. Черният турмалин има способността да образува непробиваемо поле около собственика си и така го защитава от злите сили. Никакви отрицателни сили не могат да проникнат през неговата защитна стена!

Шерл, това е разновидността от семейството на турмалина, който е с черен до тъмнокафяв цвят. Установено, е че това е единственият по рода си минерал с електрически токове.Той нормализира притока на кръвта, зарежда тялото с положителна енергия, улавя страданието на притежателя си и насочва вълшебната си сила към засегнатите области.

Черният турмалин се слави като истински мехлем за душата. Той има способността да преобразува и собствените отрицателни вибрации в положителни. Той пречиства аурата на притежателя си и така подпомага оздравителния процес. Помага да се спасим от черни мисли, комплекси, страхове и гневни изблици. Облекчава депресия и силна нервност. Всички страхове, гняв, омраза, лоши чувства, с които човек е способен да се самоунищожи напускат пречистеното етерно тяло.

Черният турмалин действа най-благотворно на 1-ва коренна чакра.

Оникс

Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствие; Увеличава щастието, интуицията,инстинктите.Подходящ е да се носи от спортисти и от хора с натоварено ежедневие.

Хематит

Хематитът е камък на ума и кръвта и се смята за най-силният минерал, защитаващ виталната енергия и предпазващ от злополуки. Носенето на хематит помага за фокусиране и съсредоточаване на ума, намаляване на негативността, постигане на баланс между ума, тялото и духа.