loading
Пазарувайте с отстъпка! Получавате 15%  отстъпка от цялата сума при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна Чисто Сърце

Гривна Чисто Сърце

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG99
  • Наличност : ИЗЧЕРПАН

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!


40,00лв.

Гривна "Чисто Сърце"


ПОСЛАНИЕ: ЗАКРИЛА, ПРИЯТЕЛСТВО, КЪСМЕТ, БОГАТСТВО, БЛАГОДЕНСТВИЕ, ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ, ВЯРА В СЕБЕ СИ И ТОЛЕРАНТНОСТ, ЧИСТ УМ


Елементи:

Сребро 925

  • Мъниста сребро 925, позлата розово злато 3mm 
  • Висулка сърце, сребро 925, позлата розово злато 14к, бели кубични цирконии

Естествени камъни:

  • Тюркоаз /цвят хризокола/ 6mm
  • Гранат 3mm

Стоманено лого мънисто, позлата розово злато 

Корда: силиконова

* Препоръчително е бижуто да не се мокри и да се избягва допир с козметични или почистващи препарати. 


Символика на елементите

Сребро

Среброто символизира просперитета и богатството. Това е елементът на емоциите, любовта и психическото здраве. В комбинация с естествени камъни, той засилва индивидуалните свойства на всеки камък като ги активира и свързва с тези на останалите, използвани в бижуто.Носейки бижута със сребро, вие се предпазвате от негативни енергии, тъй като този метал има свойството да отблъсква негативните енергии обратно към техния източник. Среброто засилва спокойствието, търпението и постоянството, носи на собственика си баланс и елиминира вредни въздействия, които могат да са пречка за личностното израстване. 

Гранат

Гранатът е известен като камък на любовта и страстта. Той носи на притежателя си любов, радост, страст и жажда за живот. Камъкът е символ на вярност и затова се смята за камък на влюбените. Гранатът подобрява настроението, стимулира волята и издръжливостта, дарява смелост и амбиция. Червено-лилавите гранати помагат на хората да станат по-активни, радват душата! Подходящ е за ендокринната система и стомаха. Има добро влияние върху черния дроб, храносмилането, дишането, кръвообращението, имунната система.

Гранатът е талисман, който носи на собственика си смелост, издръжливост. Символизира любовта и приятелството.В ролята на амулет, камъкът предпазва и лекува депресия, предпазва от лоши сънища. 


Тюркоаз
Символизира красотата, силата, лоялността. Разсейва негативната енергия, носи равновесие и душевен мир. Използва се за привличане на пари, когато е получен като подарък носи богатство и щастие. Смята се за камък на приятелството! Помага ни с времето
да превърнем дори враговете в приятели. Тонизира и укрепва тъканите.Тюркоазът защитава вас и близките ви от кражби, загуби или негативни атаки, предотвратява инциденти и дори има силата да пази вашите домашни любимци!