loading
Пазарувайте с отстъпка!
Получавате 15% отстъпка от цялата сума
при поръчка на 3 или повече продукта!
Гривна "Кралица"

Гривна "Кралица"

  • Производител : MG jewellery
  • Код на продукта : MG218
  • Наличност : В наличност

Възможни опции


ВАЖНО - Информация за размери!

ВАЖНО - Информация за размери!

60,00лв.

Гривна "Кралица"


ПОСЛАНИЕ: ЛЮБОВ, ЗАКРИЛА, ВЪТРЕШНА КРАСОТА И МИР, БОГАТСТВО, СТАБИЛНОСТ, КОМФОРТ, РАДОСТ И СТРАСТ КЪМ ЖИВОТА, ЩАСТИЕ 


Елементи

Made with Swarovski elements 

  • Swarovski кристали
  • Swarovski перли
Мънисто с кубични цирконии 10mm 

Естествени камъни

  • Чароит 10mm
  • Хризокола 10mm
  • Оникс фасет 10mm
  • Гранат 10mm

Стоманено мънисто с лого 8mm

Корда: силиконова


Символика на елементите

Кубичен Цирконий

Цирконият е скъпоценен камък, чийто свойства се доближават до свойствата на диаманта. Неговите показатели твърдост по Моос и показател на пречупване на светлината го правят трудно различим от истинските диаманти. Цирконият е ценен камък, широко използван в бижутерията заради красивия си блясък и свойства.

Цирконият се носил в древността като защитно средство от зли духове. Камъкът защитава собственика си. Носи любов, мир и изцеление! Предпазва от меланхолия, кошмари и параноя. Смята се за камък на Слънцето! Препоръчва се на бизнесмени, тъй като разобличава измамата и помага при сключване на договори.


Чароит
Чароитът е рядък минерал, кръстен на името на реката в близост, до която се добива – Чаро, в Източен Сибир. Думата „Chary” от руски означава магичен, пленителен. Често се нарича камък на трансформацията, защото има способността да преобразува негативните емоции, страх, гняв и да освобождава от тях. С негова помощ човек осъзнава първоизточника и причината за отрицателните емоции. Камъкът балансира Коронната и сърдечната чакра, така човек успява да постигне хармония със света и разбира съществуването си тук и сега, осъзнава своята изконна принадлежност към света и радостта от това да живее в настоящия момент!
Чароитът е талисман, на приемането и освобождаването, той помага в най-силна степен приемането на „Аза” и съжителството в хармония с Вселената! Допринася за повишаване на креативността и вдъхновението, събужда аналитичните способности. Помага при вземане на трудни решения, улеснява бързата реакция в трудни ситуации, дарява жизненост и решимост за преодоляване на препятствия в натоварено и стресирано ежедневие.

Хризокола
Хризокола е камък на мира и безусловната любов. Свързва се с мира, спокойствието и безусловната любов. Носи яснота на мисълта и спокойно отношение спрямо проблемни ситуации. Помага да изчистим подсъзнанието от негативните мисли. 

Гранат

Гранатът е известен като камък на любовта и страстта. Той носи на притежателя си любов, радост, страст и жажда за живот. Камъкът е символ на вярност и затова се смята за камък на влюбените. Гранатът подобрява настроението, стимулира волята и издръжливостта, дарява смелост и амбиция. Червено-лилавите гранати помагат на хората да станат по-активни, радват душата! Подходящ е за ендокринната система и стомаха. Има добро влияние върху черния дроб, храносмилането, дишането, кръвообращението, имунната система.

Гранатът е талисман, който носи на собственика си смелост, издръжливост. Символизира любовта и приятелството.В ролята на амулет, камъкът предпазва и лекува депресия, предпазва от лоши сънища. 


Оникс
Ониксът е камък на самоуверените хора и лидерите. Той прояснява ума, засилва жизнената енергия, самоконтрола и решителността.Камъкът помага за постигане на целите с повече увереност и самочувствие; Увеличава щастието, интуицията,инстинктите. Подходящ е за спортисти и за хора с натоварено ежедневие.